Close sidebar
Close sidebar

Papa Francisc, previziuni sumbre pentru omenire. Suveranul Pontif este îngrijorat de viitor: „Nu duceţi umanitatea la distrugere, vă rog”

Papa Francisc este de părere că lupta dintre Rusia și Ucraina se înrăutățește pe zi ce trece. În acest sens, el este foarte îngrijorat pentru viitorul umanității.

Ana-Maria Costea,

Papa Francisc, previziuni sumbre pentru omenire. Suveranul Pontif este îngrijorat de viitor: „Nu duceţi umanitatea la distrugere, vă rog”

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La finalul săptămânii trecute, în timpul slujbei de duminică, Papa Francisc s-a arătat îngrijorat de viitorul omenirii. Acesta a făcut câteva declarații alarmante cu privire la războiul din Ucraina, dar și legate de viitorul umanității.

Suveranul Pontif a menționat că, deși situația prezentă este una destul de rea, există semne că aceasta s-ar putea înrăutăți considerabil în perioada următoare.

Citește și: Papa Francisc îi cere ajutor lui Dumnezeu în încetarea războiului din Ucraina: „Grăbește-te, Doamne!”

Papa Francisc este îngrijorat pentru umanitate

Presa internațională a preluat imediat spusele Papei Francisc cu privire la viitorul omenirii. 

„Trecem printr-un moment amar, marcat de război, foamete, sărăcie şi suferinţă dar în aceste vremuri grele există semne ale unor distrugeri şi mai mari”, a menționat acesta.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Această previziune sumbră vorbește despre faptul că războiul dintre Rusia și Ucraina s-ar putea înrăutăți semnificativ și tot mai multe persoane ar putea fi afectate din ce în ce mai rău de lupta dintre cele două țări.

Citește și: Datoria externă a României a explodat în anul războiului dintre Rusia și Ucraina

Papa Francisc, apel la pace

În trecut, Suveranul Pontif a făcut un nou apel la pace, în fața a 25.000 de credincioși strânși în Piața Sfântul Petru. El a cerut să se ajungă la o înțelegere între Rusia și Ucraina.

„Odată cu împlinirea a 100 de zile de la începerea agresiunii armate (ruse) în Ucraina, asupra Umanităţii s-a abătut din nou coşmarul războiului, care reprezintă negarea visului lui Dumnezeu. Popoare care se înfruntă, care se ucid, oameni care în loc să se apropie sunt alungaţi din casele lor.

Reiau apelul meu către responsabilii naţiunilor: Nu duceţi umanitatea la distrugere, vă rog”, a spus atunci Papa Francisc.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Noi amenințări din partea lui Medvedev: Rusia accelerează producţia "celor mai moderne arme"

Papa Francisc are câteva cuvinte sincere pentru liderul rus

La începutul războiului în Ucraina, Papa Francisc a avut câteva cuvinte să-i spună lui Vladimir Putin.

„Din estul Europei, din țara răsăritului, acum s-au răspândit umbrele întunecate ale războiului. Ne-am gândit că invaziile altor țări, luptele sălbatice de stradă și amenințările atomice sunt amintiri sumbre ale unui trecut îndepărtat. Cu toate acestea, vânturile înghețate ale războiului, care aduc numai moarte, distrugere și ură în urma lor, au lovit cu putere asupra vieților multor oameni și ne-au afectat pe toți", a transmis Papa Francisc.

Citește și: Jens Stoltenberg, noi declarații șocante despre război: „Situația poate deveni oribilă”. Secretarul general NATO ia în calcul extinderea luptelor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI