Anunțul trist a fost lansat  de către preotul Ioan Bârgăoanu, protoiereu de Onești. Părintele care s-a stins din viață înainte de Nașterea Domnului slujea în Parohia Valea Bogdanei, din județul Bacău.

Citește și: A murit actorul Cornel Ciupercescu. Avea 77 de ani

Părintele Ovidiu Herbei a pierit chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Bărbatul slujea în Parohia Valea Bogdanei, din județul Bacău.

Vestea că acesta s-a stins din viață a fost dată de preotul Ioan Bârgăoanu, protoiereu de Onești, care a transmis și un mesaj emoționant.

Părintele a murit în săptămâna Crăciunului

Credincioșii care îl cunoșteau pe părinte sunt extrem de triști. Preotul a murit înainte de o sărbătoare foarte importantă și anume Nașterea Domnului Iisus Hristos.

Citește și: Moarte tragică a doi preoți din Suceava. Tată și fiu, au avut aceeași soartă, la 25 de ani distanță

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Cu multă durere în suflet, Vă anunțăm că Părintele Ovidiu Herbei a plecat în ceata slujitorilor cerești. Preotul Ovidiu Herbei a fost un duhovnic înțelept, harnic și rugător al Protopopiatului Onești, Parohia Valea Bogdanei, comuna Ștefan cel Mare, și a fost chemat în ceata colindătorilor cerești de Milostivul Dumnezeu înainte de Crăciun.

Preot ctitor în parohiile Heltiu, Negoiești și Poiana Sărată Părintele Ovidiu Herbei a jertfit viața sa pentru consolidarea, construirea sau edificarea Sfintelor Locașuri de cult; implicat jertfelnic în multe proiecte social filantropice ale Bisericii a plecat sa slujească în Casa Tatălui Ceresc.(...)Fire blândă și suflet cald părintele Ovidiu știa sa te asculte și sa îmbărbăteze în momentele grele, fii și fiicele sale duhovnicesti duhovnicești îl cinsteau cu drag pe Părintele lor.
Hristos a Înviat! Dumnezeu să odihnească în pace sufletul său harnic!”,
a fost mesajul transmis de părintele Ioan Bârgăoanu, scrie observatornews.ro.

Protoieria Onești a transmis, de asemenea, un omagiu preotului Ovidiu Herbeu.

„Iubiți frați preoți, prieteni sau colegi ai părintelui Ovidiu Herbei, plecat spre a colinda la Poarta Raiului după părerea multora dintre noi mult înainte de vreme”.

Citește și: Doliu în lumea creștină. Părintele Protopop Gheorghe Colțea a murit într-un mod surprinzător, la 59 de ani

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ovidiu Herbei s-a născut la data de 3.12.1968 în Municipiul Onești. După susținerea examenului de bacalaureat în anul 1987, s-a înscris la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași, pe care a absolvit-o în anul 1994. Părintele a activat în parohiile: Cucova (decembrie 1993-februarie 1994), Poiana Sărată (februarie 1994-martie 1997), Heltiu-Boiștea (aprilie 1997-februarie 2015), Negoiești (martie 2015-septembrie 2022) și Valea Bogdanei (septembrie-decembrie 2022).

Citește și: Familia lui Florin Salam este în doliu. „Moartea a fost fulgerătoare”. Ce se întâmplă în familia artistului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si