Constantin Victor Dragomir, in varsta de 40 de ani si Tatiana Postolache, in varsta de 33 de ani, vor fi judecati pentru uciderea din culpa a copilului lor, in varsta de 9 ani. Copilul a murit electrocutat la un aparat de radio cumparat de tatal lui, desi ambii parinti stiau ca exista acest pericol. In iunie 2017, barbatul a cumparat aparatul de radio, insa nu a fost multumit de volumul sunetului, asa ca a facut o improvizatie si a conectat o boxa la respectivul aparat, cu ajutorul unui cablu de aproximativ doi metri.

In 1 iulie 2018, barbatul a scos boxa pe prispa casei, iar concubina lui, Tatiana Postolache, s-a curentat cand a vrut sa schimbe frecventa postului de radio, insa barbatul i-a spus ca nu exista nicio legatura intre curentul electric si firele care leaga boxa de aparatul de radio.

Dupa cateva ore, cei doi adulti au plecat de acasa si i-au lasat singuri, in curte, pe cei cinci copii minori. "Desi prezenta risc de electrocutare, cei doi inculpati nu au luat nicio masura in legatura cu aparatul radio pe care l-au lasat in functiune, iar pe cei cinci copii minori nesupravegheati in curte”, se arata in rechizitoriul celor doi. O vecina i-a sunat pe parinti si le-a spus ca lui Mihaita i s-a facut rau, iar la casa lor a sosit si un echipaj de salvare, insa medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru copilul in varsta de 9 ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Procurorii au dispus si efectuarea unei expertize in timpul anchetei. Expertii au concluzionat ca aparatul radio functiona doar pe baza de acumulatori insa Dragomir, printr-o improvizatie, la conectat la priza. Ulterior, cand a conectat si boxa la aparat, nu a izolat partile metalice. Ambii parinti au recunsocut faptele imputate de catre anchetatori.

sursa: adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si