Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anuntat ca au fost confirmate sase noi decese provocate de gripa, fiind vorba despre patru barbati si doua femei.

Pacientii aveau varste cuprinse între 49 si 83 de ani si erau din judetele Mures, Cluj, Arges, Brasov, Neamt si Iasi, trei dintre ei avand virus gripal de tip B si trei virus de tip A pandemic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Niciunul dintre pacient nu a fost vaccinat antigripal si toti erau cunoscuti cu boli cronice care le-aiu agravat starea.

Numarul deceselor provocate de gripa a ajus, astfel, la 68.

Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile arata ca, pana în 18 februarie, au fost vaccinate antigripal 951.895 de persoane din grupele la  risc, cu vaccin distribuit de Ministerul Sanatatii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si