Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Paula Seling a lansat piesa „Dor de destin”. „De fiecare dată când am cântat-o publicul a fost hipnotizat. Am știut că este o idee bună să îi facem videoclip”

Paula Seling s-a inspirat din muzica clasică și a reușit să uimească fanii cu încă o pies : „Dor în destin”, despre care a venit să ne povestească astăzi.

Redactia Stirile Kanal D,

Paula Seling a lansat piesa „Dor de destin”. „De fiecare dată când am cântat-o publicul a fost hipnotizat. Am știut că este o idee bună să îi facem videoclip”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „Ai pornit de la „Valsul nr 2”, ai pus versul pe această piesă foarte dificil din punctul meu de vedere.”

Paula Seling, artistă: „Da, și avem emoții. Am probat această piesă, în concerte, mai mult de un an și de fiecare dată când am cântat-o publicul a fost hipnotizat. Am știut că este o idee bună să îi facem videoclip. Nu avea cum să nu fie bine, pentru că orchestrație a fost făcută de producătorul meu Alexandru Gorgos. În momentul în care am început să concepem acest videoclip, Dumitru Neagu a venit cu ideea de a alege 2 actori ce au o chimie extraordinară. Pe mine m-au trecut fiori când i-am văzut. Ea mă joacă pe mine la începuturi sau în timpul căutărilor începuturilor, el este un actor cu care a mai lucrat și pentru valsul lui Eugen Doga.

Eu sunt o iubitoare a melancolie, a nostalgiei, a romantismului, așa că am o bucurie a parte în a interpreta valsuri. Este adevărat că este o prelucrare inedită pentru că nu mai există acest tip de prelucrare pentru „Valsul nr. 2”. Emoțiile au fost, dar se pare că publicul a primit cu inima deschisă. Fanii mei au fost extrem de încântați și mulți dintre ei au spus că m-am reîntors.
La ce? Voi decideți.”

Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „Este o lucrare care te urmărește de ani de zile.”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Paula Seling, artistă: „Exact. Piesa aceasta am ascultat-o în multe concerte în care am fost implicată. Întotdeauna se cânta înainte ca eu să intru în scenă sau după și îmi dădea o anumită stare. Întotdeauna iau aceste semne ca fiind divine, am luat-o ca un semn că trebuie să fac o prelucrare după acest vals. Primul pas a fost făcând pian-voce. Am interpretat-o, a avut o aură cu totul și cu totul specială, iar textul a venit chiar într-o noapte.”

Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „Într-o noapte ai scris versurile.”

Paula Seling, artistă: „Într-o noapte m-am trezit cu ideea de „Dor în destin”, e vorba de acele lucruri care rămân undeva atârnate în destinul nostru, iubirile pe care le simțim pentru părinți, pentru persoana iubită, pentru copii noștri, rămân acolo undeva și ne luminează destinul. Întâlnirea dintre două suflete, pentru că despre asta e vorba în videoclip, care sunt predestinate rămâne așa ca o dorință în univers până la împlinirea ei.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI