Pedofilii olandezi îşi fac de cap în România de aproape 20 de ani.  Olandezul pedofil Johannes Visscher a îngozit o ţară întreagă după ce a răpit de pe stradă o fetiță de 11 ani, a băgat-o în mașină, a violat-o, iar apoi a omorât-o, corpul ei lăsându-l în câmp, la 7 kilometri de comuna Gura Șuții. Principalul suspect în cazul uciderii micuței Mihaela Adriana, s-a sinucis apoi când a ajuns în Olanda.

Potrivit unor surse din cadrul poliției olandeze, pedofilul care ar fi agresat-o și ucis-o pe fetița din România în vârstă de 11 ani a intrat intenţionat cu maşina sa într-un camion.( citeşte povestea emoţionantă a bărbatului care a găsit-o moartă pe fetiţa de 11 ani)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Olandezul bănuit de uciderea fetiței de 11 ani s-a plimbat nestingherit prin patru județe

Pedofilii olandezi îşi fac de cap în România de aproape 20 de ani. Jon de Boer Henrich trăia cu o fată de 15 ani 

Visscher nu este singurul pedofil olandez care a venit în România, însă este primul care şi-a ucis victima.

“Pe 20 decembrie 2000, la Oradea a fost arestat pedofilul olandez Jon de Boer Henrich care trăia cu o fată de 15 ani. Iar în iulie 2003 a fost arestat, pe o terasă Mc Donald’s din Oradea, olandezul Godschalk Frederic Jacobus (27 ani), care era cu doi băieți de 12 si 13 ani, pe care vroia să-i ducă în Băile Felix. Ofiterii BCCO l-au reținut după ce l-au filmat în timp ce racola copii ai străzii, pe care îi momea cu haine, dulciuri și băutură, pentru a abuza sexual de ei.”
, a scris bihon.ro.

Pedofilii olandezi îşi fac de cap în România de aproape 20 de ani: "A  întreţinut relaţii sexuale, uneori contra cost"  

Lista pedofilior olandezi a fost completată în iunie 2019, când un cetăţean olandez, în vârstă de 71 de ani, a fost arestat preventiv, sub acuzaţia că ar fi racolat mai multe fete minore, cu nivel redus de educaţie şi o situaţie materială şi familială precară, cu care a întreţinut relaţii sexuale. "În fapt s-a reţinut că, în perioada 2015- 2019, inculpatul a racolat mai multe fete minore, de pe raza judeţelor Mureş şi Sibiu, cu nivel redus de educaţie şi o situaţie materială şi familială precară, cu care a întreţinut relaţii sexuale, uneori contra cost, filmând sau fotografiind actele sexuale astfel derulate, în scopul producerii de materiale pornografice cu minori", s-a precizat în comunicatul DIICOT.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si