Este sărbătoare la Biserica Sfântul Ioan Iacbo Românul din Sibiu, unde au fost aduse mai multe odoare sfinte spre închinare pentru credincioși.

Citește și: Sf. Constantin și Elena 2023 dată: Când pică această sărbătoare în calendarul ortodox din luna mai 2023?

Cătălin Dumitrean, preot: ”Mai mult decât să trăim sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena pe 21 chiar cu o parte din mâna Sfintei Împărătese Elena, nu cred că este dar mai mare.

Am adus, astăzi, mâna, dar va rămâne inclusiv pe 21 mâna Sfintei Elena.”

Pelerinaj la moaștele Sfintei Împărătese Elena

Iar credincioșii au și început să vină să se roage.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Cu gânduri de pace și liniște. (n.r. Mă rog) pentru sufletul meu și al prietenilor mei. Vii efectiv să te încarci și să-ți liniștești sufletul dacă este abătut sau prea întristrat. 

”(n.r. Am venit) pentru a mulțumi, pentru că am fost anul trecut la Brâul Maicii Domnului și acum sunt însărcinată, și am venit să mulțumesc pentru că aștept un bebe.” 

”(n.r. Mă rog) pentru pacea sufletească, liniștea mea, pentru ajutor care ne vine din toate părțile, de la toate icoanele în special de la Maica Domnului. Eu am mare nădejde. Avem fiecare problemele noastre. Avem nevoie de sănătate tot timpul, avem nevoie de protecția ei să știm că în fiecare moment ea ne ascultă.”

Moaștele și icoanele vor rămâne la biserica din Sibiu până la sfârșitul săptămânii.

În această perioadă, lăcașul de cult va fi deschis zilnic pentru pelerini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si