Atunci cand ajungi obosit de la serviciu vrei sa mananci ceva rapid si ieftin iar de multe ori alegi o supa cu taitei. Chiar daca ti se pare o alegere inteligenta, taiteii sunt de fapt “moartea la punga”. La aceasta concluzie au ajuns cercetatorii de la Universitatea Baylor.

Potrivit acestora, consumul de taitei contribuie considerabil la aparitia unor modificari metabolice legate de afectiuni cardiovasculare, diabet si accident vascular cerebral.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Chiar daca par a fi cea mai buna alegere, alimentele instant si procesate sunt cele mai proaste alegeri alimentare pe care le putem face. in cazul in care aveai nevoie de o dovada vizuala pentru care ar trebui sa evisi aceste alimente, urmareste acest videoclip care isi arata ce se intampla timp de mai mult de 2 ore in stomacul tau dupa ce le mananci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si