Close sidebar
Close sidebar

Pericol de prabusire a unei macarale in Pitesti! Zeci de persoane, evacuate din locuinte si dintr-un magazin

Aproximativ 65 de persoane, clienti si angajati ai unui magazin, dar si locatari ai unui bloc din Pitesti, au fost evacuate din magazin si din locuinte, joi dupa-amiaza, dupa ce autoritatile au constatat ca terenul pe care este amplasata o macara este instabil, iar utilajul s-ar putea prabusi.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, Madalina Epure, 15 locatari ai unui bloc din cartierul Gavana si 50 de persoane aflate intr-un supermarket au fost evacuate de urgenta, dupa ce autoritatile au fost anuntate ca terenul pe care se afla o macara folosita la construirea unui bloc este instabil, iar utilajul s-ar putea prabusi.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Epure a precizat ca macaraua nu s-a inclinat, insa masura de precautie se impune intrucat, in cazul in care se produc trepidatii, macaraua ar putea cadea.

Echipajele de interventie ale ISU Arges incearca sa asigure macaraua, legand-o cu cabluri de un utilaj de mare tonaj care apartine firmei care lucreaza la constructia blocului de locuinte in acea zona.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI