O persoană a fost găsită înecată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un lac din Sectorul 6, iar polițiștii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a lămuri toate aspectele în care a survenit decesul.

Ce au transmis autoritățile

Poliția Capitalei a anunțat, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că polițiștii de la Secţia 20 au fost anunțați în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată.

Citește si: Adolescent salvat de dronă de la înec

Citește si: VIDEO- Un copil de 11 ani a murit înecat în piscina unei pensiuni

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„La faţa locului s-au deplasat polițiștii cadrul Secţiei 20 şi un echipaj de pompieri- scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă.Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul”, se arată în comunicat.

Citește si: Un adolescent de 15 ani s-a înecat în lacul „Laguna Albastră”

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.



Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București şi Serviciul Omoruri- Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor şi condițiilor în care s-a produs decesul.

Citește si: Cum se acordă primul ajutor în caz de înec. Pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a salva o persoană de la înec


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si