Close sidebar
Close sidebar

Petrecere surpriza pentru What's up! Cum a petrecut artistul de ziua lui?

Simina, sotia cantaretului a dorit ca acesta sa-si aniverseze implinirea celor 30 de ani cu o super-petrecere alaturi de toti prietenii.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

What' s up a fost surprins de ziua lui de sotie si de cei mai buni prieteni! Cantaretul stia ca trebuie sa asiste la lansarea unei melodii, cand, de fapt… era aniversarea sa!

Citeste si: Poveste continuă! Italianul falit din dragoste: “Traiesc cu 2 euro pe zi”

A fost o petrecere la care au participat toti prietenii si colegii de scena. Unii s-au afisat tot timpul pe ringul de dans, altii au preferat sa fie mai retrasi. Andra, s-a distrat si a cantat chiar daca a stat la masa.

Citeste si: O mamă s-a sinucis, cu copilul în brațe, în fața polițiștilor! Au izbucnit în lacrimi văzând cum cei doi mor sub ochii lor, în timp ce copilul o implora pentru viața lui

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Un moment emotionat a fost acela in care sarbatoritul a privit in premiera noul sau videoclip, imbratisat de mama si sotia sa.

Cum What's Up a schimbat prefixul, prietenii s-au gandit ca darurile sa fie speciale… De la haine, carti, caricaturi si sepci pentru sedinte foto spontane, toate i-au adus zambetul pe buze artistului.

Citeste si: Elena, cea mai sexy soferiță de TIR, și-a prezentat iubitul! Cum arată Cătălin, cel de care ea s-a îndrăgostit iremediabil!

Bucurie mare i-au adus si fostii colegi de la Exatlon Romania care i-au facut cadou o cupa speciala si un tricou inscriptionat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI