Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Petrecerile de Halloween se apropie! Tinerele au început să se pregătească cu diferite machiaje înspăimântătoare

Cea mai înfricoșătoare perioadă din an se apropie cu pași repezi, așa că este timpul să ne pregătim machiajele pentru petrecerea de Halloween. 

Redactia Stirile Kanal D,

Petrecerile de Halloween se apropie! Tinerele au început să se pregătească cu diferite machiaje înspăimântătoare

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

Tinerele au început să se pregătească cu diferite machiaje înspăimântătoare

„Trebuie să vă spun că rezultatul este unul spectaculos, iar dacă vreți să impresionați la petrecerea de Halloween trebuie să încercați un astfel de machiaj. Alături de mine este Ioana, modelul nostru. Ce părere ai? Ai mai încercat un astfel de machiaj?”

Ioana, clientă: „Nu, este prima dată când încerc acest tip de machiaj. Îmi place super mult rezultatul și sunt pregătită de petrecere.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „Cât timp persistă un astfel de machiaj? Cum se îndepărtează un astfel de machiaj?”

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în Egipt: O sabie cu inscripția „Ramses al II-lea” a fost găsită într-o cazarmă veche de 3.200 de ani- antena3.ro

Mona Croitoru, make-up artist: „Este foarte rezistent, durează peste 12 ore deci nu trebuie să-ți faci vreo problemă că nu vei arăta absolut perfect la petrecere.

Rezistă până dimineața, iar că de machere avem parte de o demachiere absolut obișnuită. Dacă este un machiaj, de exemplu, cu mai mult negru putem apela la un demachiant de tip ulei, după care să venim cu o spumă de curățare.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:   „Cât timp durează un machiaj? Noi am stat aici în jur de 40 de minute, dar sunt convinsă că sunt altele care pot dura chiar și mai mult.”

Mona Croitoru, make-up artist: „Bineînțeles! Ca și durată, un machiaj de genul acesta începe undeva la o oră, dar în funcție de alte elemente vorbim undeva de 2-3 ore.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI