Close sidebar
Close sidebar

Imagini inedite cu Philip și Berna de la „Puterea Dragostei”, pe plajă

Imagini inedite cu Philip și Berna de la „Puterea Dragostei”, pe plajă. Fanii cuplului au rămas uimiți. Berna și Philip au ales să-și petreacă vacanța la mare. Cei doi au petrecut la Mamaia Nord alături de alți foști concurenți ai emisiunii de la Kanal D.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imagini inedite cu Philip și Berna. Imagini inedite cu Philip și Berna de la „Puterea Dragostei”, pe plajă. Cuplul Philip și Berna s-au întors de curând din Istanbul. Cei doi și-au luat gașca de prieteni și au plecat direct la mare. Alături de ei se afla și Roxana Buzoiu, dar și Ionescu Robert. Tinerii au petrecut până în zorii zilei, în cluburile de fițe din Mamaia.

Imagini inedite cu Philip și Berna de la „Puterea Dragostei”, pe plajă

Imagini inedite cu Philip și Berna. Citeste si: Cum arăta Berna înainte de a participa la emisiunea „Puterea Dragostei”

Imagini inedite cu Philip și Berna. Citeste si: Ce cadou i-a luat Livian de la „Puterea Dragostei” tatălui său de ziua lui

Imagini inedite cu Philip și Berna. Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a mers în Italia după Andra Volos

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Imagini inedite cu Philip și Berna. Philip și Berna de la „Puterea Dragostei” s-au mutat la București. Cei doi locuiesc în apartamentul lui Philip. Berna i-a cunoscut familia lui Philip Albu și a declarat că vor avea nunta până la anul.

„În maxim un an, doi, îmi doresc și un copil! El nu prea e așa entuziasmat!” a transmis Berna de la „Puterea Dragostei”.


Imagini inedite cu Philip și Berna. Philip și Berna de la „Puterea Dragostei” s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D.
Cei doi au plecat împreună de la „Puterea Dragostei” și doresc să-și clădească un viitor împreună.

Imagini inedite cu Philip și Berna. Citeste si: Bogdan Mocanu regretă că s-a împăcat cu Andra Volos? Ce au observat fanii în ultimul vlog: „Cred că doar ea...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI