Close sidebar
Close sidebar

Pietoni răniți de o mașină care a intrat în mulțime. Se vorbește despre un atentat terorist

Cel puțin cinci persoane au fost rănite luni după-amiază în centrul Ierusalimului de o mașină care a intrat într-un grup de pietoni.

Diana Puiu,

Pietoni răniți de o mașină care a intrat în mulțime. Se vorbește despre un atentat terorist

[Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incident șocant pe o stradă din Ierusalim. Un autoturism a intrat în mai multe persoane. Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu l-a numit "atentat terorist". Un bărbat de 70 de ani a fost rănit grav, iar o femeie de 30 de ani și trei bărbați între 25 și 50 au fost răniți ușor.

Citește și: Forțele israeliene au ucis un adolescent palestinian în tabăra de refugiați din Cisiordania

"În urmă cu câteva minute, nu departe de aici, o altă tentativă a fost făcută pentru a asasina cetăţeni ai Israelului. Acest atentat terorist în acest loc, în acest moment, ne aminteşte că teritoriul şi statul Israel nu sunt dobândite decât cu preţul a numeroase încercări",

a declarat Netanyahu într-un comunicat, în timp ce Israelul se pregăteşte să celebreze începând de marţi seară 70 de ani de la crearea sa.
De la începutul anului, conflictul israeliano-palestinian a costat viaţa a cel puţin 97 de palestinieni, 19 israelieni, o ucraineancă şi un italian, conform unui bilanţ realizat de AFP pe baza unor surse oficiale israeliene şi palestiniene.

Citește și: Atentat la Tel Aviv: Un turist a fost ucis și șase britanici au fost răniți după ce o mașină a intrat în mulțime și s-a răsturnat

Atentat la Tel Aviv: Un turist a fost ucis și șase britanici au fost răniți după ce o mașină a intrat în mulțime și s-a răsturnat

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Italia a fost ucis, iar alte patru persoane au fost rănite, după ce o mașină a intrat într-un grup de oameni și s-a răsturnat în Tel Aviv, Israel.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Șase turiști britanici  și italieni au fost răniți, iar unul a fost ucis într-un presupus atentat comis seara trecută la Tel Aviv.

Citește și: Atac sângeros la un hotel plin de chinezi (VIDEO)

Poliția a declarat că o mașină a intrat într-un grup de persoane în apropierea unui parc popular de pe litoral înainte de a se răsturna.


Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Italia a fost ucis, iar alte patru persoane, inclusiv un tânăr de 17 ani, primesc acum tratament medical pentru răni ușoare până la moderate, a declarat serviciul de salvare.  

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Atentat sinucigaș în Indonezia: O persoană a murit şi cel puţin 10 au fost răniți

De asemenea, poliția a declarat că l-a împușcat pe șoferul mașinii, iar starea lui este necunoscută în acest moment. Ministerul israelian de Externe s-a referit la incident ca la un "atac terorist", un termen pe care oficialii israelieni îl folosesc pentru atacurile comise de palestinieni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI