##VIDEO1

-Cum inotati acum, pe fata, pe spate?
-Pe spate.
-Nu ati obosit?
-Putin, dar anuntam salvamontul sa ne scoata de sub dus.


Ar fi de ras, daca nu ar fi de plans! Cine vine la proaspat redeschisa plaja publica din Galati trebuie sa se multumeasca doar cu o baie la dusuri!

- Cum vi se pare plaja fara apa in bazin?
-Saraca, demna de noi, de galateni.


Plaja Dunarea din Galati a fost inchisa de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica in 2014. Inspectorii au stabilit atunci ca trebuie pus lacatul pe poarta singurei plaje de stat pentru ca nu erau conditii salubre.

Anul acesta, minune! In numai trei saptamani, s-a reusit reabilitarea! Cum aveau sa vada galatenii doar la fata locului! Numai partea de uscat este refacuta!  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

- Ne bucuram ca avem unde sa venim.
-Arata bine?
-Sincer, nu prea, dar e ok. Pentru doi lei...


Toata lumea se intreaba acum: apa in bazine va fi vreodata?

Sorin Enache- viceprimar mun. Galati: Bazinele, am anuntat de la inceput ca nu intra in calcul. In trei saptamani, practice nimeni nu putea sa reconditioneze nici un bazin. Nu a existat timpul si nici bugetul necesar. Cand va fi apa in bazine? Deschiderea bazinelor noi o previzionam pentru anul care vine.

Pentru anul viitor, mai-marii din Primaria Galati intentioneaza sa gaseasca un investitor serior care sa preia bazinele si sa se ocupe de ele pentru cel putin patru ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si