Roxana Buzoiu a fost concurentă în cadrul show-ului matrimonial de la Kanal D, Puterea Dragostei. Aceasta a povestit pentru impact.ro tot ceea ce se întâmplă în relația sa amoroasă cu fotbalistul congolez N’Sendo Kololo, în vârstă de 30 de ani, fost portar la echipele Sportul Snagov și Metalul Reșița.

”Acum sunt total schimbată, sunt mai matură, mai calculată, nu mai sunt nici certăreață”, a declarat Roxana Buzoiu în exclusivitate.

Citeste si: Mădălina și George de la „Puterea Dragostei”- vacanță de vis în Italia

Frumoasa brunetă a avut în trecut relații amoroase cu foștii concurenți din casa Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu și Iancu Sterp, însă se pare că aceasta a trecut peste cele două vechi iubiri și acum este din nou îndrăgostită.

Pare că lucrurile merg extrem de bine în noua relație a Roxanei, deoarece acesta a precizat că fotbalistul N’Sendo Kololo o adoră, o iubește nespus și o tratează ca pe o prințesă.

Roxana Buzoiu și noul său iubit, de nedespărțit

„De Paște, l-am prezentat părinților și bunicilor. L-au îndrăgit foarte mult, au rămas surprinși de felul lui de a fi. În viitorul apropiat, urmează să merg și eu la părinții lui. Este o relație serioasă, nu ne mai ascundem relația nici eu, nici el. Ne-am mutat deja împreună, stăm când la el, când la mine.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” petrece alături de Costel Biju. Ce a transmis bruneta

Nu există zi în care să fim separați. Ne iubim de două luni, suntem la început, dar lucrurile avansează repede. Acum sunt total schimbată, sunt mai matură, mai calculată, nu mai sunt nici certăreață”, a declarat Roxana.

Roxana și N’Sendo Kololo[Sursa foto: Instagram]

Roxana Buzoiu își dorește ”doi copilași”

Vești incredibile pentru fanii Roxanei Buzoiu care a declarat că atât ea, cât și noul ei iubit își doresc doi copii, în viitorul apropriat.

“Momentan nu avem planuri de nuntă, însă, de copii, da, ne dorim amândoi să devenim părinți. Vrem doi copilași. Însă, timpul o să decidă acest lucru. Nu ne grăbim, acum el este cu business-ul său, eu, la fel, am afacerile mele cu haine.”, a mai declarat Roxana Buzoiu.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si