Close sidebar
Close sidebar

Ploile fac ravagii. Situatie grava in Caras-Severin

Inundatiile fac ravagii in judetul Caras Severin. Mai multe localitati au fost inundate in urjma ploilor abundente din ultimele ore. Zeci de persoane au fost nevoite sa isi paraseasca locuintele cuprinse de ape.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Inundatiile fac ravagii in judetul Caras Severin. Mai multe localitati au fost inundate in urjma ploilor abundente din ultimele ore. Zeci de persoane au fost nevoite sa isi paraseasca locuintele cuprinse de ape.
intr-o interventie telefonica pentru stirile B1 TV, Elena Tarla, purtator de cuvânt al ISU Caras-Severin, a declarat ca 55 de persoane au fost evacuate si ca localitatea Bocsa este cea mai afectata din judet.
”Ploile abundente din ultimele 24 de ore au afectat mai multe localitati din judet. Situatia cea mai grava este in localitatea Bocsa, unde au fost inundate mai multe locuinte si au fost evacuate 55 de persoane. A fost suplimentat numarul de efective pentru a interveni in sprijinul populatiei afectate de inundatii. Ploua in continuare.
S-a actionat cu prioritate pentru evacuarea persoanelor care se afla in pericol.
Oamenii au fost dusi la locuri sigure, la scoli, la primarie. in Bocsa avem peste 20 de strazi cu probleme, circulatia este blocata intre Resita si Bocsa”, a declarat purtatorul de cuvânt al ISU

Elena Tarla, purtator de cuvânt al ISU Caras-Severin, a declarat ca 55 de persoane au fost evacuate si ca localitatea Bocsa este cea mai afectata din judet.

”Ploile abundente din ultimele 24 de ore au afectat mai multe localitati din judet.

Situatia cea mai grava este in localitatea Bocsa, unde au fost inundate mai multe locuinte si au fost evacuate 55 de persoane. A fost suplimentat numarul de efective pentru a interveni in sprijinul populatiei afectate de inundatii. Ploua in continuare.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

S-a actionat cu prioritate pentru evacuarea persoanelor care se afla in pericol. Oamenii au fost dusi la locuri sigure, la scoli, la primarie. in Bocsa avem peste 20 de strazi cu probleme, circulatia este blocata intre Resita si Bocsa”, a declarat purtatorul de cuvânt al ISU

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI