Close sidebar
Close sidebar

Ploile torentiale au facut prapad si in Vrancea! Zeci de gospodarii au fost inundate!

Zeci de gospodarii din localitatea vranceana Naruja au fost inundate, vineri seara, in urma unei ploi torentiale de cateva zeci de minute. De asemenea, mai multe drumuri judetene si comunale, terenuri atabile si fantani au fost afectat in urma vijeliei.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor ISU Vrancea, in urma precipitatiilor de vineri seara, a fost evacuata apa din: 24 curti si gradini, 2 locuinte si 4 anexe inundate, 15 beciuri inundate, 2 hectare de teren arabil inundat. De asemenea, 10 fantani au fost colmatate.

Totodata, in urma precipitatiilor abundente, mai multe gospodarii au fost inundate in Cimpineanca si Cirligele. Potrivit ISU Vrancea, pompierii au intervenit cu o motopompa si cu o autospeciala pentru evacuarea apei din mai multe gospodarii din satul Pietroasa, comuna Cimpineanca.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

De asemenea, s-a intervenit pentru evacuarea apei dintr-o gospodarie inundata in satul Bontesti, comuna Cirligele. in acest caz, interventia a fost asigurata de SVSU Cirligele.

In urma plolilor torentiale inregistrate in ultimele ore, se circula cu restrictii pe DJ 205 D, pe raza satului Naruja din comuna Naruja. Pe sosea, pe o portiune de cativa zeci de metri, s-au depus aluviuni, aduse de torentii care au venit de pe versanti.

Tot in comuna Naruja, un drum comunal a fost inchis circulatiei rutiere. Este vorba despre drumul care face legatura intre DJ 205 D si Poiana Stroei. Accesul la gospodariile din zona se face pe o ruta alternativa.

Intre timp, localitatile ramase fara curent vineri seara au fost realimentate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI