O noapte la un hotel  din țară a devenit coșmar pentru o româncă aflată în delegație. Ea a ajuns la hotel, s-a cazat, apoi a avut parte de un lucru straniu. Istorisirea ei a devenit virală.

Citește si: VIDEO- Grecia, sub imperiul incendiilor. Pompierii eleni abia mai fac față situației/Românii au sărit în ajutor

Femeia se afla în delegație cu munca, când a avut parte de o întâmplare neașteptată.

Alexandra s-a cazat pentru o noapte la un hotel aflat în zona centrală a Timișoarei. A ales această zonă tocmai pentru a nu întâmpina probleme, însă s-a trezit în mijlocul unui coșmar.

Povestea Alexandrei te va uimi

Tânăra a ajuns la hotel, apoi a mers la recepție și s-a cazat. Imediat s-a instalat în cameră și a sesizat că ceva nu este bine. Ea a descoperit pe canapea un praf alb, iar când a întrebat ce este, a zis că este în regulă să fie acolo.

Alexandra a trecut peste acest inconvenient și s-a pus la somn, însă în miezul nopți a fost trezită de mai multe insecte care mergeau pe ea. Speriată fiindcă nu știa despre ce este vorba și la ce să se aștepte, a aprins lumina și a constatat că este vorba despre ploșnițe.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește si: Care este ora ideală pentru culcare?! Un medic celebru spune tot ce trebuie să știi: „Atunci este cel mai bun somn pentru organism!”

„Undeva pe la 02:00 dimineața, cam aşa, am simţit că mişcă ceva. M-am tot sucit, m-am tot învârtit şi pe la 03:15 am aprins lumina erau atât pe cearșaf, cât şi pe cearșaful de învelit.(...)

Am înțeles au fost cazați niște refugiați ucrainieni, ar fi știut de problemă pentru că firma de deratizare fusese în locație şi pe salteaua patului era un praf ca o făina foarte fină, mi-au spus ca este un praf bio, ca e în regulă aşa.", a declarat Alexandra pentru Observator.ro.

Femeia s-a speriat groaznic, deoarece ploșnițele sunt insecte care se hrănesc cu sânge şi stau, de regulă, ascunse saltele şi încep să mişune doar noaptea. Alexandra a mers la recepție, care era însă închisă, astfel că și-a petrecut noaptea în picioare, și nu în pat.

Citește si: VIDEO| Au apărut cazările anticaniculă! Turiștii se pot caza în igluuri uriașe, unde au confort precum într-un hotel de 5 stele

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Dimineața a luat legătura cu cei de la recepție. Ei și-au cerut scuze, însă tânăra a sunat imediat la ANPC. Managerul hotelului a spus că o să-i restituie banii înapoi pentru a nu fi în pierdere.

Femeia și-a continuat apelul la ANPC, care și acum fac cercetări privind hotelul.

„A venit răspunsul de la ANPC cum că reclamația mea este nesoluţionabilă pentru faptul că factura este făcuta pe firmă şi nu pe persoana fizică. Eu mă gândesc că nu a fost firma acolo, am fost eu, persoană fizică. Din punctul acesta de vedere eu nu am nicio vină că sunt în delegație, că îmi decontez facturile." , a mai spus Alexandra, potrivit sursei citate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si