Close sidebar
Close sidebar

PMP si-a lansat candidatii pentru alegerile parlamentare la Sala Palatului

Cheia succesului la un eveniment de lansare a candidatilor este organizarea! Daca nu esti atent la cele mai mici detalii, sala nu freamata si nu simte cand trebuie sa aplaude. Iar cand te ocupi de lansarea unui fost sef de stat, treaba devine si mai serioasa! Nu se poate face oricum, ci cu mult talent! ##VIDEO32905##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Sala Palatului! Locul in care performeaza cei mai cunoscuti artisti! Acum, langa afisele care anunta concerte cu Stefan Banica jr si Horia Brenciu si-a facut loc Traian Basescu.

Sala este plina ochi. Oamenii sunt echipati cu stegulete, iar un domn atrage atentia. Se agita ba in stanga, ba in dreapta, semn ca vrea sa iasa un eveniment perfect.

Domnul este cu ochii in patru si urechile ciulite la discursurile de pe scena. Cand se termina o fraza, sau se rosteste un cuvant cheie, el incepe turul scaunelor. Face semne. Cand sa se aplaude, cand sa se faca liniste. Iar cand pe scena urca insusi Traian Basescu, responsabilul cu atmosfera devine si mai atent!

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Si fostul presedinte se pricepe la scenariu. Urca pe scena ca un adevarat artist, primeste un buchet de flori pe care mai apoi il arunca spre simpatizanti.

Iar discursul este cat se poate de mobilizator, desi in sondaje partidul sau nu sta tocmai bine.

"Va asigur ca am sentimentul victoriei, victorie pe care o vom botine impreuna si inca ceva aceste partid nu este partidul lui basescu, este partidul vostru", a declarat Traian Basescu.

„Peste 40 de zile il vom putea instala intr-un alt palat, il trimitem in Palatul Victoria", a declarat Valeriu Steriu.

Odata discursurile incheiate, sala se goleste. Simpatizantii asteapta si ei, momentul lor de glorie: "Ia-ma si pe mine! Ia-ma si pe mine! Jurubita! Giurgiu! Spuneti-mi cum vi s-a partu evenimentul? foarte bine! care e sloganul? sunt basist din 69".

Intrebata daca i-a placut, o doamna trecuta bine de anii tineretii a raspus: „foarte mult! La subiect si conform programului".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI