Close sidebar
Close sidebar

Pofta de peste dusa la extrem. Un individ a furat zeci de conserve cu ton dintr-un supermarket din Timisoara

Un individ cu pofta de peste a furat zeci de conserve cu ton de pe rafturile unui supermarket din Timisoara. Totul a fost inregistrat de camera de supraveghere a magazinului. Acum, hotul infometat e cautat de politisti.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul in negru nici nu sta prea mult pe ganduri- se repede direct la conservele cu peste si baga cate 4 odata in traista. Si nu se opreste aici. Infometat, probabil, nu se lasa pana cand nu goleste tot raftul. Se vede in imagini cum intinde mana dupa cutiile cu ton de 6 ori.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Dupa ce-si umple desaga cu conserve, individul se retrage, linistit.

Omite un singur lucru: intreaga scena este surprinsa de camera de supraveghere a supermarketului din Timisoara. Hotul a furat in total 25 de conserve, insa din magazin au mai disparut si alte produse. Prejudiciul este de 500 de lei, iar proprietarul magazinului a depus plangere la politie. Oamenii legii il cauta acum pe acest individ.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI