Close sidebar
Close sidebar

Politia elena a gasit ramasite omenesti devorate de animale intr-o padure; anchetatorii cred ca e vorba de o britanica

Politia elena ancheta marti moartea unei presupuse turiste britanice in varsta de 63 de ani, dupa descoperirea, intr-o padure din nordul tarii, a unor ramasite umane devorate de animale, a declarat o sursa din fortele de ordine, citata de AFP.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

“Se pare ca aceste resturi sunt ale sexagenarei britanice Celia Lois Hollingworth”, declarata disparuta de rudele sale din Marea Britanie, a declarat sursa. “Insa nu suntem inca siguri 100%, pana la concluziile medicului legist”, a adaugat el.

De asemenea, politia asteapta in urmatoarele zile rezultatul testelor care vor stabili cauza mortii – daca victima a fost ucisa de animale sau a fost devorata dupa ce a murit.

“Nu excludem un act criminal” si ca trupul nesufletit sa fi fost abandonat in zona unde traiesc caini ciobanesti, lupi si sacali, a subliniat oficialul.
Initial, presa a scris ca femeia a fost ucisa de animale, ceea ce ar reprezenta o afacere exceptionala in tara.

Politia din Rodopi (nordul tarii) a fost avertizata vineri in legatura cu disparitia, in regiune, a Celiei Lois Hollingworth, dupa ce fratele sau nu a mai primit vesti de la ea.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

“Pasaportul acestei femei, precum si un pantof, o geanta si o palarie identificate ca apartinandu-i” au fost gasite in apropiere de ramasitele umane din padure, au spus anchetatorii.

Potrivit marturiilor stranse de la martori, femeia a plecat cu o zi inainte satul Maronia, pentru a merge cu taxiul la un sit arheologic din apropiere.

Politia a facut descoperirea macabra la patru kilometri de sit.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI