Close sidebar
Close sidebar

Politia l-a prins pe cel care a agresat sexual trei fete din Iasi! Totul se intampla in scarile de bloc

Un barbat in varsta de 23 de ani a fost retinut de politia din Iasi, dupa ce a agresat sexual mai multe fete, una fiind minora, in scarile blocurilor din cartierul Dacia.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In lunile mai si iunie, mai multe plangeri pentru agresiune sexuala au fost depuse la politia din Iasi. Politistii au inceput cercetarile si au arestat un barbat in varsta de 23 de ani, suspectul principal in trei cazuri de agresiune sexuala asupra unor tinere si a unei minore.

“Un tanar de 23 de ani este banuit de comiterea unor infractiuni de agresiune sexuala asupra a doua tinere, una dintre ele fiind minora, cealalta avand 20 de ani. El a fost retinut si prezentat in fata procurorilor cu propunere de arestare preventiva”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, Ioana Bustiuc.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Suspectul ar fi agresat sexual si o fetita in varsta de 8 ani, iar faptele oribile s-ar fi petrecut in scarile blocurilor din cartierul Dacia.
Urmeaza ca politia sa demareaze o ancheta, in urma careia sa se stabileasca daca asuspectul este vinovat pentru agresiunile sexuale si care sunt masurile ce se impun.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI