UPDATE 16.25: Celebrul politist Marian Godina i-a luat apararea politistului din Tulcea, huiduit in timp ce incerca sa incatuseze un sofer. 
 
”Speram sa nu mai vad astfel de situatii. Şi cate or mai fi nefilmate. Mai ai curaj sa spui "Mandru ca sunt roman", dupa ce vezi asa ceva? Sper ca cel care l-a lovit pe politist e deja în arest”, a scris Marian Godina, pe Facebook.

"Undeva in Tulcea. Acest politist este huiduit si amenintat dar ce nu pot eu intelege este mentalitatea celor care sunt de fata.
Bravo politistului!   Carmen DAN aruncati o privire si dvs doamna ministru,poate din greseala faceti si ceva cu adevarat pentru politisti sau asteptam mai multe victime in randul lor...
", a scris cel care a postat clipul.

Politistul este injurat si amenintat de apropiatii soferului arestat.

"Omoara-l si du-l la puscarie. Dar ce a facut mai? Lasa-l in pace! Uite ce face politia!", a spus unul dintre martori.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Pentru ca a parcat doar pe trecerea de pietoni", a spus si cel care filma.

Martorii au inceput sa il injure pe politist. Unul dintre cei prezenti l-a si palmuit pe omul legii. Agentul, fiind sigur, a scos arma si a amenintat ca trage, apoi a dat cu spray paralizant ca sa se apere.

Referitor la imaginile aparute in spatiul public, seful Politiei Romane a dispus conducerii IPJ Tulcea sa demareze urgent verificari interne.

De asemenea, o echipa de specialisti din cadrul Directiei Control Intern din cadrul IGPR a fost trimisa sa verifice modul de organizare a activitatii la nivelul IPJ Tulcea.

Citeste si: Crima conjugala din Iasi! Ce dezvaluiri au facut vecinii despre barbatul injunghiat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si