Close sidebar
Close sidebar

Pompierii au intervenit sambata pentru stingerea a 18 incendii de vegetatie uscata in judetul Sibiu

Pompierii din Sibiu au intervenit, sambata, pentru stingerea a 18 incendii de vegetatie uscata izbucnite în mai multe zone ale judetului. Intr-unul dintre cazuri, flacarile au cuprins peste o mie de metri patrati si s-au extins la doua anexe gospodaresti si la un autoturism.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au anuntat ca, pana sambata la ora 18.00, pompierii militari si civili au intervenit la 18 incendii de vegetatie uscata care au izbucnit în mai multe zone ale judetului.

Astfel, s-a intervenit în zonele Nemsa, Seica-Rusi, Viisoara, Medias, Calea surii Mari, Nucet, Blajel, Veseud, Valea Lotrioarei, Arpasu de Sus, Altana, Rosia, Sibiel, Apoldu de Sus, Zlagna, Cristian si Amnas.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

La unul dintre incendii, flacarile s-au întins pe o suprafata de peste o mie de metri patrati, cuprinzand doua anexe gospodaresti si un autoturism.

In cele mai multe situatii propagarea flacarilor a fost favorizata de vantul puternic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI