Close sidebar
Close sidebar

Un porumbel spion a fost arestat. Polițiștii au găsit un lucru șocant la piciorul lui

Un porumbel spion a fost arestat în India. Polițiștii au găsit un lucru șocant la piciorul lui.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Oamenii legii din India au arestat o pasăre. Spionul era trimis de pakistanezi. Se pare că porumbelul deținea asupra lui un mesaj codat.

Porumbelul nu era deloc unul obișnuit. Pasărea era vopsită într-un roz sclipitor, ce îți lua ochii. Ea a ajuns pe mâinile polițiștilor după ce în seara de duminică a intrat în casa unei femei din districtul Kathua. Speriată, aceasta a alertat imediat autoritățile, potrivit Daily Star.

Un porumbel spion a fost arestat. Polițiștii au găsit un lucru șocant la piciorul lui

Spionul cu pene a fost prinsi imediat de forțele de securitate. În prezent, pasărea este acum la Poliția indiană, fiind reținută ca spion.

Motivul pentru care porumbelul a ajuns în arest a fost faptul că acesta avea legat de picior un inel metalic. Piesa avea inscripșionată un mesaj ce urmează să fie descifrat de oameni.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: MAE: 175 de cetăţeni români au revenit în ţară din Italia

Citeste si: VIDEO| Descoperire șoc în cazul studentei din Africa găsită moartă într-un cămin studențesc din Timișoara

Citeste si: Coronavirus în Italia: Au fost înregistrate 117 decese şi o nouă creştere a numărului de contaminări

„Porumbelul, despre care credem că a fost instruit în Pakistan pentru spionaj, are un inel cu litere și numere scrise pe el”, a transmis o sursă de Poliție pentru Times of India.

Cu toate că papagalul nu avea impusă o graniță, aceasta a fost capturată din cauza inelului găsit asupra sa, căci, în general, păsările migratoare nu dețin astfel de obiecte.

Citeste si: Coronavirus Romania: Cinci infirmiere infectate au refuzat să aibă grijă de copiii internați

„Deși păsările nu au granițe și multe zboară peste frontierele internaționale în timpul migrației, un inel codat pe corpul porumbelului capturat este un motiv de îngrijorare, deoarece păsările migratoare nu au astfel de inele”, a precizat sursa citată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI