Close sidebar
Close sidebar

Poveste de dragoste la CSM Bucuresti, campioana Europei! Handbalista Isabelle Gullden se iubeste cu… antrenorul portarilor!

Isabelle Gullden, cea mai buna marcatoare a recentei campioane a Europei, CSM Bucuresti, are noroc nu doar pe terenul de handbal, ci si in dragoste.

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Surse din preajma echipei sustin ca handbalista ar trai o frumoasa poveste de iubire cu Lars, antrenorul portarilor din lotul bucurestencelor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

“Cei doi sunt din Suedia si se cunosc de foarte multi ani, inca din perioada in care erau in liceu. Insa o relatie adevarata au inceput abia acum trei ani, cand au ajuns la concluzia ca se potrivesc perfect, iar sentimentele de prietenie au luat o cu totul alta turnura.

Totusi, Bella si Lars sunt extrem de discreti si nu se afiseaza ostentativ in public, prefera sa isi traiasca iubirea departe de ochii curiosilor”, au dezvaluit persoane apropiate sportivilor.

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI