Isidor si Ecaterina Dabija, părinții artistei Anișoara Dabija, au pierit la 58 de ani. Artista a fost răpusă de durere după dispariția lor. Cântăreața își plânge părinții și acum pentru că au mers în ceruri mult prea devreme.

Citește și: Este doliu în sport. A murit unul dintre cei mai mari piloți

Părinții artistei aveau 58 de ani si s-au stins la patru ani distanta.

Tatăl, de cancer la pancreas, iar mama și-a găsit sfârșitul la o nuntă, în timp ce era în horă. Casa părintească a rămas goală de 14 și respectiv 10 ani. Alături de sora ei, Anișoara Dabija merge ori de câte ori poate în satul în care au crescut, să le aprindă o lumânare celor doi părinți. Artista a mers alături de echipa emisiunii „Asfalt de Moldova – Revenirea acasă”, de la Jurnal tv, în locul în care păstrează cele mai frumoase amintiri, scrie starpopular.ro.

Ce a transmis artista îndurerată

Cântăreața s-a obișnuit greu cu absența părinților săi. „Cel mai mare regret este că poate n-am reușit mai mult să le spun părinților cât de mult îi iubesc, cât de mult au însemnat pentru mine. Am avut niște părinți foarte buni, când vorbea tata despre noi n-o făcea fără lacrimi, atât de tare ne iubea. Când am ajuns mari am înțeles că noi eram comoara lor, buni, răi, obraznici, tare mult ne iubea tata.

Nu mai vorbesc de blândețea mamei și frumusețea ei. Mereu ne-au oferit tot ce ne-am dorit, haine noi, am avut cele mai frumoase jucării, aveam una dintre cele mai frumoase case din sat”, a mărturisit Anișoara Dabija.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu o lună înainte de a muri tatăl său, acesta s-a simțit rău. Nu s-a plâns niciodată de nimic, spun cele două fiice Dabija. „El nu spunea niciodată că-l doare ceva, niciodată nu l-am auzit văitându-se. Nu știm care a fost motivul morții, probabil cancer la pancreas. Dar foarte repede s-a stins.”, au mărturisit surorile Dabija.

După patru ani a murit și mama lor. Femeia se afla la o nuntă, alături de fiul ei, atunci când i s-a făcut rău. Anișoara Dabija nu a putut fi prezentă din cauza unei intervenții la corzile vocale.

Citește și: Mădălina Crețan, dezvăluiri dureroase. Cum a reacționat fetița lui Nosfe atunci când a aflat că tatăl ei a murit: „Îl exclusese complet din amintirile ei”

„A mers la nuntă, a stat la masă, și când să iasă la primul dans, la o sârbă, a făcut doi pași și… Eu nu eram că fusesem operată pe corzile vocale, nu aveam voie nici să vorbesc, dar regret foarte mult că nu m-am dus. Fratele îi spusese să meargă să danseze și ea i-a zis: hai, că de când a murit tăticul n-am mai dansat. A făcut câțiva pași în horă și a făcut infarct. Până am ajuns și eu, nu mai avea mititica suflare.”, a mărturisit Anișoara Dabija.

Citește și: Tragedie în sport: o sportivă a murit de gripă la mai puțin de o zi după ce s-a îmbolnăvit

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Mama artistei a fost cadru didactic și, în ultimii ani de viață, Anișoara o rugase să se pensioneze astfel încât să o ajute în creșterea celor doi băieți. Ecaterina Dabija nu a putut renunța niciodată la elevii pe care îi iubea ca pe proprii ei copii, mai scrie starpopular.ro.

Citește și: Irina Loghin trece prin momente grele. Sora artistei s-a stins din viață chiar la începutul anului: „Sunt în doliu”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si