Doliu într-o familie, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. O tânără care a alergat 13 kilometri în duminica de dinainte de Nașterea Domnului, a murit de gripă la mai puțin de o zi după ce s-a îmbolnăvit. Femeia avea 36 de ani și nu avea probleme de sănătate. Familia sportivei este în stare de șoc.

Citește și: Elev de 17 ani din Sibiu, înjunghiat din spate pe stradă de un coleg de clasă

Citește și: Doliu în rândul creștinilor. Un preot a pierit în săptămâna Crăciunului: „A plecat spre a colinda la Poarta Raiului”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Price Meropol McMahon a pierit fulgerător la 36 de ani. Maratonista a susținut echipa Argentinei în finala Campionatului Mondial de Fotbal, alergând 13 kilometri. Ea a murit de gripă la mai puțin de o zi de la primele simptome. Conform presei internaționale, femeia sărbătorise prima zi de Hanukkah împreună cu familia, iar starea ei de sănătate s-a înrăutățit brusc în ziua următoare. În mai puțin de 24 de ore, aceasta s-a stins din viață.

Sfârșitul tragic al unei maratoniste

Price Meropol McMahon este o americancă din Wellesley. Ea a decedat la mai puțin de 24 de ore după ce s-a îmbolnăvit. Tânăra era sportivă și era mama a doi copii. Cu doar o zi înainte ca starea ei de sănătate să se degradeze, maratonista în vârstă de 36 de ani, susținuse echipa Argentinei în finala Campionatului Mondial de Fotbal, și alergase 13 kilometri.

Citește și: Un primar din Constanța a lovit o polițistă pentru că i-a oprit fiul în trafic

La doar două zile după acea zi, femeia a murit din cauza complicațiilor apărute după ce s-a îmbolnăvit de gripă. Medicul care s-a ocupat de cazul femeii a spus că este „unul la un milion”. Potrivit declarațiilor fratelui maratonistei, aceasta nu avea probleme de sănătate. În noaptea de duminică spre luni, aceasta ar fi făcut febră, iar marți a fost internată în spital, pentru că avea dificultăți de respirație. Ulterior, marți după amiază, la mai puțin de 24 de ore, femeia s-a stins din viață.

Citește și: INNA, în doliu! Un important membru al familiei s-a stins din viață. Artista este devastată ”Te iubim!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si