Celebrul cântăreț Nosfe a murit la 37 de ani, la scurt timp după ce a susținut un concert alături de trupa sa. În urma sa, artistul a lăsat o soție și o fiică cu inimile frânte, care trec cu greu peste moartea sa.

Celebrul cântăreț trăia o poveste frumoasă de dragoste alături de soția lui, Mădălina Crețan, cu care are o fetiță minunată, pe nume Iris, în vârstă de 7 ani.

Mădălina Crețan încearcă să îi țină locul soțului ei în viața lui Iris și îi oferă toată atenția de care fetița are nevoie.

Citește și: Doliu în lumea manelelor! George Oprea a murit la doar 41 de ani: „A murit! Nu pot să cred”

Mădălina Crețan, prin ochii lui Nosfe

Mădălina Crețan era foarte bine văzută de soțul său.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

El cumva a crezut întotdeauna că eu sunt puternică și m-a văzut puternică.  Nu zic că nu aș fi, dar în momentul de față, din păcate, nu prea înțeleg foarte bine cum sunt și nici nu știu foarte bine cum sunt.

Trebuie, pentru că nu am altfel încotro, să mă reeduc și să mă reformez, adică eu cred că am și scris într-un articol că eu, în momentul de față, simt că trăiesc o viață care nu îmi aparține, nu o recunosc ca fiind a mea și simt că învăț să merg, să mă spăl, să mă trezesc, să mănânc”, a declarat Mădălina Crețan, într-o emisiune TV.

Citește și: Un prezentator de radio a murit în direct. Omul își modera emisiunea

Cum a reacționat fetița lui Nosfe atunci când a aflat că tatăl ei a murit

Soția lui Nosfe a împărtășit cu publicul larg cum a reacționat fetița ei de 7 ani, Iris, atunci când a aflat că tatăl ei a murit. Fetița, asemenea mamei sale, a parcurs o perioadă foarte dificilă a vieții sale, iar durerea încă e prezentă. Cele două se susțin și se ajută reciproc să treacă prin aceste momente.

Iris este exagerat de sensibilă, așa a fost de foarte mică. A fost foarte greu în primele două săptămâni, a avut o regresie de vârstă. Îl exclusese pe Darius complet din absolut toate amintirile ei. A fost cumva felul ei de a se apăra, doar că, din păcate, așa cum am învățat acum, mergând la psiholog, durerea trebuie trăită, trebuie să trecem prin ea, nu să sărim, pentru că altfel rămâne ceva acolo nerezolvat”, a mai spus soția lui Nosfe.

Mădălina Crețan, dezvăluiri dureroase. Cum a reacționat fetița lui Nosfe atunci când a aflat că tatăl ei a murit: „Îl exclusese complet din amintirile ei”

Mădălina Crețan, dezvăluiri dureroase. Cum a reacționat fetița lui Nosfe atunci când a aflat că tatăl ei a murit: „Îl exclusese complet din amintirile ei”

[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Ultima dorință a lui Nosfe va fi îndeplinită de colegii de breaslă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si