"Acest barbat m-a facut sa ma intorc din drum, sa ii cer permisiunea sa il fotografiez si cu speranta ca voi, internautilor, sa il shareuiti! Omul "cerseste" sa munceasca! Poate il ajuta cineva!", a fost prima postare a internautului.

Apoi, a stat de vorba cu tanarul, si a descoperit putin povestea sa de viata.

"De data aceasta am avut o discutie mai detaliata, nefiind presat de timp.


Nu vede deloc cu ochiul drept, iar cu ochiul stang foarte putin. Nu a lucrat niciodata pana in acest moment din cauza starii lui, dar termina curand un curs de masaj. si-ar dori sa munceasca in acest domeniu, impachetari sau call center in limba Romana. (Este deschis la orice alt job care i s-ar putea potrivi)
A fost sunat, spune el, de multe persoane care ii propun job-uri pe santier sau alte lucruri nepotrivite situatiei lui.
Inteligenta nu ii lipseste deloc, este din provincie si in acest moment locuieste locuieste cu chirie".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Valuri de comentarii care il incurajau pe tanar au venit la scurt timp dupa postare. Oamenii au laudat si gestul internautului, care i-a facut cunoscuta povestea. 

 

Sursa foto: Facebook/Catalin George Cenoiu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si