Close sidebar
Close sidebar

Povestea cerșetoarei care a ajuns milionară peste noapte. Ce și-a cumpărat după ce a încasat suma de 1,2 milioane de euro

Vis devenit realitate pentru o femeie care obișnuia să cerșească pentru a supraviețui. Norocul i-a surâs peste noapte și a devenit milionară în euro. Femeia a reușit să câștige peste 1,2 milioane de euro după ce a jucat la Loto.

Alexandra Costea,

Povestea cerșetoarei care a ajuns milionară peste noapte. Ce și-a cumpărat după ce a încasat suma de 1,2 milioane de euro

[Sursa foto: antena3.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femei din Alicante, Spania, care obișnuia să cerșească mâncare pe străzile orașului a câștigat un premiu uriaș după ce a cumpărat un bilet la loterie. Femeia a prins jackpot-ul de 1,27 de milioane de euro.

Femeia obișnuia să cumpere bilete la loterie în fiecare zi pentru a avea mai multe șanse de câștig. Spanioloaica este domiciliată într-un cartier liniștit, muncitoresc, cuprins între o autostradă, șinele de tren și cimitirul municipal.

Citeste si: Preotul care consideră că UNTOLD este o binecuvântare: „Bucurie sinceră, venită din ceruri”

După ce i-a surâs norocul și a tras lozul câștigător, primul lucru pe care l-a făcut femeia a fost să își cumpere o pereche de pantofi ieftini.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform proprietarei magazinului de loterie Marie-Angeles Torregrosa, când a aflat că a câștigat, femeia i-a spus pur și simplu: "Mi-ați făcut viața mult mai ușoară!".

Femeia nu a uitat de unde a plecat și l-a rândul ei i-a ajutat pe cei care i-au fost alături

"Eram cu toții înnebuniți de bucurie, dar nu știam care dintre clienții noștri obișnuiți ar fi putut câștiga! Nu m-am gândit niciodată că ar fi putut fi un Mercedes. Am sunat-o chiar și pe mama, pentru că și ea își cumpără zilnic un bilet Bonoloto, dar numerele nu se potriveau", a dezvăluit Marie-Angeles Torregrosa.

Citeste si: EXCLUSIV| Șoferița din Iași care a omorât patru muncitori spune că nu a fost la fața locului când s-a petrecut accidentul și i se pare amuzant ce se zice despre ea

Proprietara magazinului de unde femeia îşi cumpăra zilnic biletele la loterie a mărturisit că toată lumea din cartierul lor a fost foarte fericită să afle despre marele câștig al femeii. Odată ce a devenit milionară în euro, fosta cerşetoare i-a tratat la rândul său cu generozitate pe cei care au ajutat-o de-a lungul timpului, conform jurnaliștilor de la  antena3.com.

Citeste si: VIDEO| Criminalul din Bascov a plănuit pas cu pas masacrul. "A scris în jurnalul său că-i va ucide pe toți cinci"

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI