Close sidebar
Close sidebar

Povestea copiilor orfani care a cutremurat intreaga lume. Mama lor a murit in aceeasi zi in care tatal lor a fost inmormantat

O fetita de doi ani si surorile sale gemene, nou nascute, au ramas orfane dupa ce mama lor a murit chiar in ziua inmormantarii tatalui lor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politistilor, Jevaughn Suckoo, un barbat de 26 de ani din Florida, a fost gasit impuscat in apartamentul sau unde locuia cu fiica lui in varsta de doi ani si iubita lui, Stephanie Caceres, insarcinata.

La trei zile dupa crima, femeia a adus nascut gemene. La scurt timp insa, aceasta a murit din cauza unei infectii, in urma operatiei de cezariana. Totul s-a intamplat chiar in ziua in care barbatul era inmormantat, noteaza The Independent.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Apropiatii cuplului sunt in stare de soc, iar o companie de strangere de fondui a fost deja deschisa, care sa vina in ajutorul celor trei copii ramasi orfani.

“Scopul nostru este sa le asiguram un viitor bun. Este ceea ce le-am promis parintilor lor”, a declarant cea care ii are in grija. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI