Close sidebar
Close sidebar

Povestea de care multi au uitat. Cand si de ce a vrut Octavian Belu sa se sinucida din cauza Marianei Bitang

De cativa ani, Octavian Belu si Mariana Bitang nu se mai ascund si isi recunosc relatia, care mult timp a starnit multe controverse.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Adevarul.ro a publicat un articol aparut in Prosport, in ianuarie 2005, care dezvaluia ca Octavian Belu a fost la un punct sa se sinucida din cauza Marianei Bitang. Episodul s-a intamplat in urma cu aproape 20 de ani.

Antrenorul ar fi vrut sa isi ia zilele deoacere o banuia pe Mariana Bitang ca il insela cu un medic. Cei doi se aflau la Campionatele Mondiale de la Lausanne.

“Dupa o perioada mai agitata, cu multe discutii intre ei, Belu ar fi vrut atunci sa recurga la un gest extrem ”, povesteste una dintre persoanele care au fost prezente atunci alaturi de ei, la Lausanne.

Pe scurt, Octavian Belu ar fi fost ros de gelozie, banuind ca Mariana il insala cu un medic.

“Belu era un barbat foarte posesiv. La un moment dat, Mariana mi-a spus ca este o problema, ca Belu ar vrea sa se sinucida.

Am intrat peste el in camera, spargind usa, si am reusit sa stopam un eventual scandal ”, povesteste pentru ProSport sursa citata. In camera, Belu ar fi fost gasit intins pe o canapea, palid si transpirat. Totul s-a incheiat insa aici, fiindca cei doi au stiut sa depaseasca momentul critic.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI