Close sidebar
Close sidebar

Povestea de dragoste a lui Mihai Sora! Cum arata femeia de 45 de ani cu care filozoful s-a insurat la 98 de ani

Filozoful Mihai Sora pare ca vrea sa sparga toate barierele. La 98 de ani s-a insurat cu o femeie cu 56 de ani mai tanara ca el, la 101 ani se plimba prin toata tara, tine conferinte si foloseste telefonul si tableta ca un tinerel.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihai Sora este o persoana extrem de activa la cei 101 ani pe care i-a implinit de curand. Filozoful traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o femeie pe care a luat-o de nevasta la 98 de ani, desi intre ei este o diferenta de 56 de ani.

Mihai Sora s-a casatorit la 98 de ani cu poeta Luiza Palanciuc, cu 56 de ani mai tanara decat el! Mihai Sora a mai fost casatorit o data, cu scriitoarea Mariana Sora, alaturi de care a stat 72 de ani, pana in 2011, cand Mariana a murit la 94 de ani! La casatoria civila au participat putine persoane, printre care si Andrei Plesu, care a fost unul dintre martorii evenimentului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Mihai Sora şi Luiza Palanciuc se cunosteau de mai multa vreme. Poeta, eseista si traducatoare, dar preocupata si de filosofia politica, Luiza Palanciuc si-a petrecut buna parte din viata intre Bucuresti si Paris, ea fiind si cetatean francez. Impreuna cu Mihai Sora si Emil Stratan, Luiza Palanciuc a fondat in 2010 revista “Academia de poezie”.

Dupa casatoria cu filozoful, poeta nu s-a mai despartit de cel care ii e sot.

Cei doi sunt impreuna peste tot, Luiza Palanciuc Sora fiind cea care il filmeaza pe filozof in momentele sale importante.

Foto: Facebook Mihai Sora

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI