Close sidebar
Close sidebar

Povestea de dragoste dintre Emmanuel Macron si sotia sa a facut inconjurul planetei. Cum arata cele doua fiice ale ei

Povestea inedita de dragoste dintre Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si sotia sa, Brigitte Trogneux, cu 25 de ani mai in varsta ca el a facut inconjurul planetei.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 Iubirea lor a rezistat inca din liceu: el era elev, iar ea ii era profesoara.

Faptul ca era casatorita si avea trei copii nu i-a impiedicat sa se indragosteasca.
El i-a declarat iubirea pe cand avea numai 17 ani si i-a promis ca o sa se casatoreasca cu ea. "Inevitabilul" s-a produs in 2007. Cei doi au decis sa nu aiba impreuna copii, insa Macron este destul de apropiat de copiii sotiei sale. Mai precis, cea mai tanara dintre ei, Tiphaine Auziere, in varsta de 30 de ani, lucreaza la campania lui Macron si este de meserie avocat. Spune despre tatal ei vitreg ca are o "personalitate exceptionala" si ca este un "barbat inteligent".

Brigitte Trogneux mai are inca doi copii: un baiat Sebastian, nascut in 1975, care este cu doi ani mai mare decat actualul ei sot, si inca o fiica, Laurence, care are aceeasi varsta ca Macron.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Macron are un curriculum vitae impresionant. El a studiat filosofia, a fost recompensat pentru talentul sau de pianist, a absolvit Scoala Nationala de Administratie, o scoala de elita si a lucrat la Rothschild, ca un bancher de investitii prosper. Francezii l-au descoperit pe Macron atunci cand a fost numit ministru al Economiei, in august 2014, dupa ce a fost timp de doi ani consilier de rang inalt al presedintelui socialist Francois Hollande. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI