"Ne incinsesem rau de tot amandoi si la un moment dat Adam s-a mutat in spatele meu si a intrat adand in mine. Mi-am apropiat palmele pe perna si mi-am arcuit spatele de placere... cand deodata am auzit ca s-a rupt ceva. M-am speriat si m-am intors catre Adam care statea in fata mea socat. Din penisul lui curgea mult sange si era frant in doua. Agonizand, Adam a fugit la baie eu l-am urmat indeaproape.

I se facuse rau. Atunci am realizat ce se intamplase: i-am rupt barbatia. Durerea era de nesuportat, iar Adam a lesinat dupa ce s-a lovit la cap de chiuveta. Atunci am sunat la salvare. Era sange peste tot in camera", a povestit Megan.

"A fost cea mai puternica durere pe care am simtit-o in viata mea. Fara indoiala a fost asa pentru ca nu poate fi descrisa in cuvinte. Si daca mai adaugam la asta faptul ca mie mi se face rau numai cand vad o picatura de sange, trebuie sa intelegeti ce am simtit in clipele alea", a spus Adam.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Adam zacea gol, intr-o balta de sange pe podea, lesinat. Eu eram manjita de sange pe mani si pe fata. Era o scena demna de filmele de groaza. Asa ne-au gasit ambulantierii", a povestit Megan.

"Mi-a fost rusine sa le spun adevarul si am fugit speriata sa ma incui in baie. Eram inca in stare de soc pentru nu puteam accepta ca tocmai ii rupsesem penisul. Ambulantierii incercau sa imi explice se se intamplase, dar nu intelegeam nimic din ce mi se spunea", a mai adaugat britanica. Urmatoarele trei luni au fost un chin inimaginabil pentru Adam. De abia putea merge in doua picioare din cauza durerilor.
 

Sursa stire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si