Doinita, o femeie in varsta de 42 de ani, a avut parte de un sfarsit tragic si de o viata extrem de chinuita. Ea locuia in Petrila si se indragostise de C.M, un barbat de 57 de ani, casatorit si care avea sa ii devina calau.

Barbatul era pensionar, locuia cu sotia in Petrila si avea o stare finaciara destul de buna. Presta in perioada respectiva diverse munci la doua biserici ortodoxe din Romania si asa a cunoscut-o pe Doinita, o femeie de 42 de ani, necasatorita si cu afectiuni psihice.

Femeia suferea de retard mental mediu, oligofrenie cu tulburari de comportament. Doinita traia din mila comunitatii.

C.M. a intretinut relatii sexuale cu victima si a profitat de aceasta dupa ce i-a castigat increderea. Barbatul a intretinut in diverse locatii relatii intime cu femeia, iar in 2012 Doinita ramane gravida si da nastere unei fetite care este data la scurt timp la Centrul Specializat pentru Copii cu Dizabilitati Hunedoara.

Cei doi au mai avut diverse intalniri, dar pe fondul problemelor pe care le avea, femeia i-a reprosat la inceputul lui 2015 lui C.M ca el nu mai are grija de ea, o ignora si ca nu are deloc grija de fetita pe care o au impreuna.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Asa ca, in data de 28 martie 2015 are loc ultima intalnire dintre cei doi. Au participat impreuna la un parastas, acolo unde s-au certat, iar barbatul a devenit abuziv. A lovit-o pe femeie, dar pana la urma s-au impacat si au decis sa mearga impreuna la Pesterea Vacii, la marginea orasului Petrila.

Aici avea Doinita sa isi gaseasca sfarsitul.

Barbatul a intretinut relatii sexuale normale si neprotejate cu victima, dupa care a lovit-o cu un corp contondent in regiunea fronto-temporala-parietala. In urma loviturii, victima s-a lovit puternic cu capul de o stanca, iar traumatismul cranio-cerebra suferit a dus la moartea ei.

C.M. a abandonat-o in pestera si a mers acolo, de acolo de unde a fost arestat cateva zile mai tarziu de catre lucratorii de politie.

Barbatul ispaseste acum o pedeapsa de 15 ani de inchisoare pentru fapta lui, fapta considerata una dintre cele mai grave si oribile petrecute in zona respectiva., noteaza cei de la adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si