Timp de 6 ani, Tatiana a stat si a suportat abuzurile sotului ei. In iunie 2016, ea a plecat la Chisinau ca sa munceasca si sa isi poata lua copiii in capitala Molvovei. Radu o suna si o implora sa se intoarca inapoi acasa, promitandu-i ca nu o va mai bate, insa de fiecare cand se imbata o suna si o ameninta.

"El m-a sunat şi eu l-am cunoscut după voce că era beat.

I-am spus că dacă vrea să trăim împreună, atunci să ne mutăm la Chişinău, că eu nu mai pot să mă mai bată, nu mai am puteri. El a început să mă insulte. După discuţie nu mă lua somnul, mă durea inima”.

In iulie 2016, Tatiana a aflat vestea cutremuratoare ca sotul i-a ucis toti cei trei copii, Valeriu, de cinci ani, Oleg, de trei ani, şi Ştefan, de numai un an şi câteva luni, au fost omorâţi de propriul lor tată. Bărbatul, care a încercat să se sinucidă, nu-şi neagă vina. Acum acesta este supus expertizei psihiatrice, iar procurorii spun că pedeapsa cea mai probabilă poate fi detenţia pe viaţă.

„Am cumpărat un sicriu mare, pentru toţi trei, să stea împreună. Nici nu a încăput pe uşa casei. L-am aşezat pe prispă, şi pentru că erau tăiaţi la gât şi curgea sânge, i-am înmormântat în aceeaşi zi, spre seară.
Pe urmă toate rudele lui mă învinuiau că i-am înmormântat mai repede, ca să scap de ei”
, spune Tatiana.

„Radu nu era în stare să facă aşa ceva, el iubea foarte mult băieţii. Niciodată nu se atingea de ei. Eu am vorbit cu băieţii vineri seara. Mi-au spus că el a băut la bunica Zina ”, spune mama celor trei copii. În aceeaşi zi, după înmormântare, s-a întors la Chişinău şi a mers la muncă, pentru a putea întoarce datoriile rudelor.
Acum, sensul existenţei pentru ea este pierdut, mărturiseşte Tatiana, iar tot ce-i dă puteri este dorinţa de a le face dreptate feciorilor.

Citeste mai mult aici

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si