Leonarda Cianciulli s-a născut în 1894 şi avut o viaţă plină de încercări. Viaţa ei a luat o turnură nefastă încă din adolescenţă, când a încercat de două ori să se sinucidă.

În 1917, s-a căsătorit cu un funcţionar. Părinţii ei nu au fost de acord cu căsătoria, crezând că fiica lor merita un soţ mai respectabil.

Superstiţioasă din fire, Leonarda Cianciulli credea cu tărie că, atunci când s-a căsătorit, mama ei a blestemat-o să aibă parte de o viaţă nenorocită.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Iar viaţa lui Cianciulli de după căsătorie pare să susţină asta. La zece ani de la mariaj, în 1927, soţul ei a fost închis pentru fraudă. Trei ani mai târziu, casa în care locuia a fost distrusă de un cutremur.

Şi cum o nenorocire nu vine niciodată singură, 13 din cei 17 copii ai Leonardei Cianciulli au murit înainte de a împlini 10 ani. Speriată şi confuză, Leonarda Cianciulli a apelat la serviciile unei ghicitori, pentru a vedea ce-i mai poate rezerva destinul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si