Povestea uimitoare a unei fete de 24 de ani

„Am 24 de ani și acum șase luni am trecut prin cea mai mare despartire a vieții mele. Încrederea mea a fost spulberată după luni întregi într-o relație îngrozitoare cu un iubit bătăuș, dar am plecat în vacanță cu niște prietene fete și l-am cunoscut pe acest tip uimitor și pe cel mai bun prieten al său. Amândoi au 26 de ani.

Povestea uimitoare a unei fete de 24 de ani:„Ador să fac amor, și acum șase luni m-am despărțit de cineva...Apoi am simțit că cineva mă atinge în mod intim. Când am înțeles cine era, am crezut că leșin de plăcere"

Ne-am înțeles atât de bine încât am rămas în legătură când ne-am întors acasă. Într-o zi am primit un mesaj de la prietenul tipului, invitându-mă la ziua de naștere surpriză a prietenului său.

În ziua petrecerii, prietena mea din vacanță mia trimis un mesaj pentru a spune că i s-a spus că cei doi tipi pe care i-am cunoscut nu sunt o alegere bună. Aproape că am stat acasă. Până la urmă, am decis să plec, dar am fost o epavă nervoasă și am băut mult prea mult.

Citeste si: Povestea șocantă a unei fetițe nou-născute. A fost îngropată de vie și abandonată de părinți

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Amicul tipului pe care pusesem ochii continua să vină la mine, oferindu-mi mai multe băuturi. Apoi a început să mă sărute și să mă atingă. Muza mea ne-a văzut și s-a enervat cu adevărat. M-am speriat așa de tare că chemat taxi și am plecat.

„Ador să fac amor, și acum șase luni m-am despărțit de cineva... Apoi am simțit că cineva mă atinge în mod intim. Când am înțeles cine era, am crezut că leșin de plăcere"

Au trecut două luni până când l-am văzut din nou pe tipul care îmi plăcea din nou și am început să flirtăm.

Citeste si: Veste bună pentru milioane de români!

Am fost proastă și n-am reacționat. S-a supărat pe mine și apoi mi-a cerut să-l prezint prietenei mele. În câteva minute, părăseau pub-ul cu brațele în jurul celuilalt.

I-am sunat amicul și l-am întrebat dacă vrea să vină la mine la o băutură.

Citeste si: Când trecem la ora de iarnă?

Am ajuns să facem sex. La vremea respectivă a fost reconfortant, dar acum regret că am încurcat. Am încercat să-mi cer scuze tipului care îmi place, dar acesta refuză să-mi vorbească. Mi-e atât de greu să trec peste acest tip când mă pot vedea cu adevărat cu el. Merită să mă țin de basm sperând că mă va ierta sau mă merg mai departe?” a declarat britanica pentru The Sun.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Povestea uimitoare a unei fete de 24 de ani:„Ador să fac amor, și acum șase luni m-am despărțit de cineva...Apoi am simțit că cineva mă atinge în mod intim. Când am înțeles cine era, am crezut că leșin de plăcere"

De altfel a primit și un răspuns categoric din partea consilierei de relații a publicației The Sun:

„Mă îndoiesc serios că sfârșitul cu acest tip ar fi basmul la care visezi. El s-a cuplat cu fata respectivă la bar în câteva minute de la întâlnirea ei. Nu spune multe pentru oricare dintre ei și, cu siguranță, nu sugerează nicio profunzime pentru interesul său față de tine. Nu mai da vina pe tine. Nu ți-ai încurcat șansele cu acest tip. Îi place doar să controleze. Vi se pare familiar?” i-a transmis specialista.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si