Close sidebar
Close sidebar

Pradat de travestit. Un tanar de 19 ani s-a deghizat in femeie si a pagubit un barbat de aproape 4 mii de lei

Domnilor, mare atentie cand mergeti in cluburi si faceti cuceriri usoare! Ce a patit un iesean, convins ca va da lovitura, la bratul unei "tinere" roscate de 19 ani, poate fi subiect de film.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aveti mare grija cine va cade cu tronc in club, mai ales in intuneric! Cu mintile sucite de o tanara imbracata provocator, barbatul, cu 30 de ani mai mare, a fost de acord sa plece acasa la ea. Acolo, insa... surpriza.

Mona era, de fapt, Tudor! Si n-a fost singurul soc trait de bietul barbat pacalit de... fusta.  In casa ii astepta un alt individ, prietenul travestitului care, in final, s-a dovedit a fi un hot, spun politistii.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Prinsa la inghesuiala, victima ar fi fost nevoita sa le dea tot ce avea la ea: un lantisor de aur si bunuri in valoare de o mie de euro.

"In baza probatoriului administrat in cauza persoana a fost retinuta pentru 24 de ore urmand a fi prezentata parchetului de pe langa judecatoria Iasi cu propunere de arestare preventiva"
Din fericire pentru barbatul pradat, acesta si-a recuperat intreg prejudiciul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI