Close sidebar
Close sidebar

Premierul Ludovic Orban a depus o coroană de flori la Troiţa din Piaţa Universităţii, în memoria eroilor Revoluţiei

Premierul Ludovic Orban a depus, sâmbătă, o coroană de flori la Troiţa din Piaţa Universităţii, în memoria eroilor Revoluţiei din decembrie 1989. La sosire, el a discutat cu reprezentanţii revoluţionarilor prezenţi în zonă.

M.A.,

Premierul Ludovic Orban a depus, sâmbătă, o coroană de flori la Troiţa din Piaţa Universităţii, în memoria eroilor Revoluţiei din decembrie 1989.

DISTRIBUIE
acest articol

Premierul Ludovic Orban a sosit, în jurul orei 13.30, în Piaţa Universităţii, pentru a depune o coroană de flori la Troiţa din Piaţa Universităţii.

El a discutat timp de câteva cu cei prezenţi, înainte de a depune coroana.

Tot sâmbătă, în Piaţa Universităţii s-a aflat preşedintele Klaus Iohannis, care a depus o coroană de flori în memoria eroilor Revoluţiei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Gelu Voican-Voiculescu, huiduit şi lovit în Piaţa Universităţii, la ceremoniile dedicate Revoluţiei

Citeste si: Preşedintele Klaus Iohannis, reales pentru un nou mandat de cinci ani, depune jurământul în faţa Camerelor reunite ale Parlamentului

Citeste si: Iohannis a depus o coroană de flori în Piaţa Universităţii, în memoria victimelor Revoluţiei

Şi liderul USR, Dan Barna, însoţit de parlamentari şi membri USR, anunţa că va depune o coroană de flori la Universitate, în faţa Teatrului Naţional, în memoria eroilor Revoluţiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI