Într-o atmosferă festivă, cu participarea personalităților din diverse companii de activitate, Gala Premiilor Radar de Media și-a desemnat marii câștigători ai acestui an. Printre aceștia și stațiile Kanal D și Radio Impuls, ai căror reprezentanți au urcat pe scenă în aplauzele publicului.

„Dan Negru, un nume apreciat și un promotor d valoare printre personalitățile media primește premiul pentru promovarea culturii generale prin intermediul emisiunilor de la Kanal D.”

Dan Negru, prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor”, a câștigat premiul pentru „Promovarea culturii generale pe micul ecran”

Carismaticul prezentator, Dan Negru a primit distincția pentru „Promovarea culturii generale pe micul ecran”. Producțiile sale difuzate la Kanal D, „Jocul cuvintelor”, și „Tu urmezi”, au devenit gimnastica minții preferată de români. În plus, un nou format internațional puternic, „The Floor”, prezentat tot de Dan Negru, urmează să cucereasc telespectatorii.

Dan Negru, vedetă Kanal D: „Mulțumesc pentru premiu. Eu în anii aceștia de televiziune am învățat că pe aceleași țevi poate să curgă și apă de hazna, apă murdară și apă curată. Ca o spovedanie, că știu că e preotul Vasile aici și preotul Necula, eu am băut din ambele în televiziune. Mulțumesc pentru tot.”

Frumoasa Ilinca Vandici a câștigat premiul pentru „Cea mai rafinată vedetă din România”.

Citește și: VIDEO- Feminitatea se cultivă. Ilinca Vandici: „Frumusețea este mai mult decât aspectul fizic. Pentru mine înseamnă suflet, stare de bine, echilibru”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ilinca Vandici, vedetă Kanal D: „Pentru mine frumusețea și rafinamentul unei femei vin din interiorul ei, din sufletul ei, din energia ei, din vasul care este plin și din ce ea poate să dea mai departe unitate, iubire, afecțiunea, căldură.”

Apariția impecabilă și discursul emoționant ale prezentatoarei au fost îndelung aplaudate.

Ilinca Vandici, vedetă Kanal D: „E un premiu venit în urma voturilor publicului, oameni care mă susțin și mă apreciază de atâția ani de zile. Sunt comunități pe Facebook, pe Instagram, pe YouTube, și le mulțumesc pentru că ei mi-au oferit acest premiu.”

Emisiunea „Bară la Bară, de la Radio Impuls, a fost câștigătoarea la categoria „Cea mai bună producție radio”.

„Cititorii site-ului Radar de Media au votat la categoria „Cea mai bună producție radio”, „Bară la Bară” de la Radio Impuls, Teo Trandafir și Mihai Hînda.”

Teo Trandafir și Mihai Hînda, cei doi îndrăgiți prezentatori ai emisiunii, au urcat împreună pe scenă și au mulțumit publicului pentru susținere și pentru aprecierile primite.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Se pare că facem bine ce ne place și nu ne place doar nouă. Se pare că oamenii au votat și asta e minunat. Sigur că aprecierile sunt minunate, că primim mesaje, dar să îți iei din timpul tău să intri pe site, am făcut noi ceva bine.”

Gala Premiilor Radar de Media este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului și are o tradiție de peste un deceniu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si