Martin Maftei, parohul Parohiei Ortodoxe din localitatea Ungureni a făcut accident. Întâmplarea a avut loc în orașul Târgu Lăpuș. Preotul de 55 de ani s-a urcat la volan după ce a consumat alcool. Accidentul rutier s-a produs în totalitate din vina lui.

Citeste si: Accident cumplit în România cu 5 morți și 3 răniți grav. Unde mai exact a avut loc tragedia

Accidentul de mașină a avut loc sâmbătă seara din cauza preotului Martin. Acesta s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, iar într-o clipă de neatenție a pierdut controlul mașinii. El a intrat frontal într-o mașină condusă de o femeie, în vârstă de 42 de ani. Femeia circula regulamentar din sens opus. La fața locului nu a fost necesară intervenția medicilor.

Accident rutier în care este implicat un preot

Conform martorilor, preotul din sat a mers toată ziua la câmp. După munca prestată, Martin Maftei s-a răcorit cu mai multe băuturi alcoolice. A terminat treaba în agricultură, apoi s-a urcat la volan pentru a merge acasă. El a fost stăpân pe abilitățile lui de șofer așa că a pornit la drum.

Citeste si: VIDEO| Patru tineri spulberați la o cursă ilegală de mașini

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Preotul a mers câțiva kilometri, apoi într-o fracțiune de secundă a pierdut controlul mașinii. Șoferul nu a mai putut lua curba la dreapta așa cum trebuia și a intrat frontal într-un autoturism condus de o femeie care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului, mașina femeii a fost aruncată în șanț. Victima a rămas încarcerată în autoturism preț de câteva minute bune. Echipajele ISU au scos femeia din mașină iar polițiștii i-au efectuat preotului un test de alcoolemie în urma mirosului puternic de băuturi alcoolice.

Citeste si: Accident devastator la Călugăreni. O persoană a murit pe loc

preot beat la volan a făcut accident
Accident rutier cu un preot implicat.[Sursa foto: PixaBay]

Polițiștii i-au găsit o alcoolemie foarte mare șoferului. Au deschis dosar penal și se fac cercetări pentru a stabili cu certitiudine ce pedeapsă o să-i fie acordată preotului.

Citeste si: Denisa, tânăra spulberată de o mașină în stația de autobuz, a murit! Soțul ei este în continuare în stare gravă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si