Accidentul teribil a avut loc pe Drumul Naţional DN6, în noaptea de duminică spre luni. Toată tragedia a avut loc în momentul în care şoferul autoutilitarei a pierdut controlul volanului, iar autoutilitara a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de autotrenul care circula în mod regulamentar.

„Azi-noapte, la ora 01.52, pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, s alvatorii teleormăneni au fost alertaţi de producerea unui grav accident rutier pe raza localităţii Drăgăneşti Vlaşca, între un microbuz în care se aflau opt persoane şi un autotren ce transporta produse electrocasnice.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, începând cu ora 02.10”, arată un comunicat al ISU Teleorman.

Citeste si: Actrița Luminița Gheorghiu a murit la vârsta de 71 de ani

Cele 8 victime se aflau în autoutilitară

Toate cele opt victime se aflau în autoutilitara înmatriculată în Bulgaria. De altfel, vorbim despre opt persoane de naţionalitate bulgară. Din păcate, deşi a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, iar autorităţile locale au intervenit cu șase echipaje de pompieri, cu o autospecială de descarcerare grea, o mașină de stingere cu apă și spumă, trei ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM), cinci echipaje medicale de la SAJ Teleorman și mai multe echipaje de Poliție, pentru cinci dintre victime nu s-a mai putut face nimic.

Citeste si: VIDEO| Spulberați în stația de autobuz

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Sosite la locul producerii evenimentului, forţele de intervenţie au constatat că dintre cei opt pasageri ai microbuzului, trei prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, doi se aflau în stare gravă iar alţi trei erau încarceraţi, cu

multiple traumatisme. Cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, victimele au fost eliberate rapid din caroseria deformată şi predate echipajelor medicale”, potrivit comunicatului citat de Agerpres.

Accident auto mortal[Sursa foto: IPJ Teleorman]

4 victime au fost transportate la spital de urgență

Patru dintre cele opt victime au fost transportate la spital, în stare comatoasă, cu multiple traumatisme, iar una a fost asistată medical la faţa locului. Şoferul autotrenului, conştient şi cooperant, fără leziuni grave, a refuzat transportul la spital. La ora 03.00, planul roşu de intervenţie a fost dezactivat.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si