Close sidebar
Close sidebar

Preot injurat si amenintat cu cutitul la gat in curtea Spitalului Judetean

Un preot a fost amenintat cu cutitul la gat si injurat, marti dupa-amiaza, la iesirea din Spitalul Judetean de Urgenta Focsani.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Preotul, in varsta de aproximativ 35 de ani, ar fi fost in vizita la o persoana internata in spital, iar la iesire, un barbat, in varsta de aproximativ 50 de ani, s-ar fi luat de el, adresandu-i cuvinte jignitoare si chiar punandu-i cutitul la gat.

Potrivit monitorulvn.ro, oamenii care au auzit strigatele si scandalul au iesit repede din spital si l-au scos pe preot din mainile agresorului.

"Noi eram undeva la etajul IV in vizita la cineva si am auzit scandal si am coborat. Persoana asta vorbea urat preotului, cu injuraturi, a trecut pe langa gardian, gardianul nu i-a spus nimic. Cand mai avea 10 metri sa iasa pe usa spitalului a scos un cutit de vreo 15 cm si i l-a pus la gat preotului, care era sa moara de frica. I-am spus gardianului sa sune la 112 si a spus ca pe el nu l-a informat nimeni ”, a povestit unul din martori.

Acesta ne-a mai precizat ca preotului i-ar fi frica sa mearga la politie si sa depuna plangere.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI