Sunt siguri ca, aceasta consultare populara va avea un singur rezultat. Romanii vor cere ca in constitutie, casatoria sa fie.. definita ca uniunea dintre un barbat si o femeie!

Parintele Constantin Necula a batut drumul de la Sibiu la Bucuresti. Si nu a ezitat sa ii mustre pe parlamentari cu vorbe grele, pentru ca au uitat de cele peste 3 milioane de semnaturi stranse de Coalitia pentru familie si de biserica ortodoxa pentru modificarea constitutiei.

Mai diplomat, un alt reprezentant al patriarhiei a transmis acelasi mesaj.

"Nadajduim ca alesii poporului vor desarvasi aceasta lucrare in spatiul romanesc legislatia va fi adaptata dorintei cetatenilor"

Cu mana pe inima fostul ministru al justitiei, Florin Iordache promite ca referendumul va fi votat in Parlament. Ba mai mult, PSD isi va mobiliza electoratul sa vina si sa voteze.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Florin Iordache:

"Va urma apoi referendumul si acolo vom mobiliza ca cetatenii sa vina si sa sustina aceasta modificare a constitutiei"

Alt parlamentar are un mesaj clar pentru minoritatile sexuale, care isi doresc adoptarea legii parteneriatului civil.

"Tolerati-ne, voi cei putini, pe noi cei multi"

Tot parintele Constantin Necula incearca sa mai calmeze spiritele incinse!

"Nu suntem impotriva nimanui ci toti suntem in favoarea celorlati, ca duhovnic am trait socul cel mai mare in ultimele trei posturi au venit la mine cetateni ai romaniei cu orientare sexuala nedefinita, cu mult mai mult ca alta data"

Dupa toate aceste discutii, social democratii promit ca votul privind referendumul se va da saptamana viitoare.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si