Close sidebar
Close sidebar

Președintele Ucrainei s-a vaccinat împotriva Sars-Cov-2. Imagini inedite cu Volodimir Zelenski la bustul gol

Președintele Ucrainei s-a vaccinat și el împotriva Sars-Cov-2. Oficialul s-a vaccinat la bustul gol, iar imaginile au făcut senzație pe internet.

Georgiana Balaban,

Președintele Ucrainei s-a vaccinat împotriva coronavirus. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Președintele Ucrainei a devenit viral după vaccinare. Volodimir Zelenski s-a vaccinat la bustul gol, aspect ce i-a uimit pe mulți dintre cetățeni.

Volodimir Zelenski s-a vaccinat împotriva COVID-19. Procesul de vaccinare a avut loc în condiții speciale, iar politicianul a stat la bustul gol. În România am avut parte de un episod asemănător. Deși, nume celebre ale țării s-au vaccinat împotriva coronavirus, printre care Simona Halep, Lora, Mihai Morar, Florin Cîțu, Ludovic Orban, episodul cu vaccinarea președintelui Klaus Iohannis a rămas în mintea tuturor.

Citeste si: VIDEO- Turism medical într-o comună din Giurgiu, datorită centrului de vaccinare

Klaus Iohannis a făcut senzație cu mușchii săi, iar glumele la adresa sa nu au întârziat să apară pe internet.

Volodimir Zelenski s-a vaccinat anti-Covid-19

Președintele Ucrainei s-a vaccinat împotriva coronavirus, în urmă cu doar câteva ore. Zelenski a primit vaccinul fără haine în partea de sus, fiind la bustul gol.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Cetățenii au observat imediat faptul că oficialul are un corp bine scuptat, lucru ce denotă faptul că e posibil ca acesta să meargă des pe la sala de sport.

Citeste si: Doctorul Anthony Fauci vorbește despre vaccinurile recomandate pentru a combate virusul COVID-19. Ce a transmis specialistul

Volodimir Zelenski în mașină. [Sursa foto: google]

Volodimir Zelenski s-a imunizat în partea de Est a țării, odată cu vizita făcută militarilor. Zelenski le-a transmis totodată și un mesaj cetățenilor, spunând că a luat această decizie chiar dacă a avut COVID-19, după ce ar fi aflat că nivelul anticorpilor săi ar fi foarte scăzut.

Citeste si: Bill Gates, primele reactii dupa vaccinarea anti-COVID-19! Renumitul miliardar a spus clar cand va lua sfarsit pandemia! "Lucrurile vor reveni la normal pana in vara anului..."

„Le recomand cu tărie tuturor să se vaccineze. Eu mă vaccinez laolaltă cu militarii. Cred că este o decizie corectă, chiar dacă am avut deja COVID-19. Mi-am verificat nivelul anticorpilor, iar al meu este foarte scăzut. Oameni ca mine și ca ministrul sănătății, care s-a vaccinat luni, trebuie să fie un exemplu pentru alții. Cred că acest vaccin este bun, este de o foarte bună calitate, unul dintre cele mai bune din lume”, a transmis Volodimir Zelenski, conform Digi24.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI