Ce preț au motorina și benzina azi, la doar o zi după ce şoferii români au format cozi imense în benzinării de teama scumpirilor. Totul a pornit de la prețul afișat în câteva benzinării din Bihor, unde litrul de motorină și benzină depășise prețul de 11 lei pe litru. Panica s-a rostogolit pe rețelele sociale, unde oamenii au spus că prețul va exploda joi dimineață.

Citeste si: Ședință de urgență la Guvern pe tema prețurilor din benzinării

Preț motorină azi. Prețurile la motorină și benzină de azi sunt cu doar 40-50 de bani în medie mai mari decât cele de ieri, nicidecum nu au depășit pragul de 10 lei per litru, cum s-au temut șoferii români. O altă veste bună a venit azi: prețul petrolului a scăzut cu circa 17%, ca urmare a unor suplimentări de producție în Emiratele Arabe Unite și Irak.

Preț motorină azi

Litrul de motorină standard costă azi 9,12 lei- MOL, 8,24- OMV, 7,99- Petrom şi 7,98- Lukoil, iar cel de motorină premiul este 9,59- MOL, 8,78 lei- OMV, 8,35- Petrom şi 8,34 Lukoil, potrivit datelor din Monitorul Preţurilor la Carburanţi, aplicaţie lansată de Consiliul Concurenţei. 

Citeste si: Prețul petrolului a scăzut puternic în ultima zi. Care este motivul

Preț motorină azi. În aplicaţie nu apar cotaţiile carburanţilor comercializaţi de Rompetrol, companie care s-a confruntat zilele trecute cu un atac cibernetic, însă datele afişate la benzinăria din Şoseaua Viilor din Capitală arată preţuri de 7,63 lei la benzina şi motorina standard.

Preț benzină azi

Benzina standard are azi un preţ pe litru de 8,65 lei la MOL, 8,08 lei la OMV, 7,99 Petrom şi 7,43 Lukoil. Benzina premium costă 9,09 la MOL, 8,68 lei la OMV, 8,45 lei- Petrom şi 7,65 lei- Lukoil, conform acelorași date publicate de Consiliul Concurenței.

Citeste si: Premierul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la stațiile de alimentare cu carburant

Preț benzină azi. Benzinăriile din Bucureşti au fost asaltate de şoferi, miercuri seara, speriaţi că preţul carburanţilor va depăşi 10 lei pe litru din această noapte, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Cozi de sute de metri la benzinării. Sute de șoferi merg să alimenteze

Pe reţelele de socializare au apărut poze cu şoferi care cumpărau carburanţi în pungi, damigene, containere şi butoaie.

Ce preț au motorina și benzina azi, după ce şoferii români au format cozi imense în benzinării de teama scumpirilor.

[Sursa foto: Twitter ]

Cât este litrul de motorina și benzină azi în Bihor

Toată panica legată de prețul motorinei și benzinei a pornit de la o benzinărie MOL din județul Bihor. Joi dimineața, în jurul orei 10, preţurile în benzinăriile din Oradea erau mai mari cu câţiva bani și doar într-un singur caz cu mai bine de un leu decât cele practicate ieri. 

Citeste si: Premierul Nicolae Ciucă, mesaj dur după ședința de urgență pe tema prețurilor din benzinării: "Nu voi permite nimănui să profite de această situație" (VIDEO)

Concret, în Oradea, un litru de benzină standard (95) costa joi dimineața 8,45 de lei la benzinăria MOL de pe Bulevardul Decebal, 8,05 lei la OMV Maxx Motion de pe acelaşi bulevard, 7,99 lei la benzinăriile

Petrom. Cel mai mic preț era la benzinăria rusească Gazprom- 7,67 lei/litru. 

Ședință de guvern pentru scumpirile de carburanți

Preț motorină și benzină azi. O ședință de urgență a avut loc joi dimineață la Guvern, la inițiativa premierului Nicolae Ciucă, pe tema prețurilor din benzinării. Miercuri seara, în multe orașe din țară, s-au format cozi uriașe la pompe, după transmiterea în lanț a unei informații privind scumpirea litrului de benzină sau motorină la peste 11-12 lei per litru.

Citeste si: Răzvan Nicolescu, fost ministru al Energiei: „Din punctul meu de vedere, 11 lei preţ la pompă este un lucru nejustificat”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, joi dimineaţa, la Guvern, cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi ministrul Economiei, Florin Spătaru.

La şedinţa începută la ora 10.00, la Palatul Victoria, au participat, de asemenea, preşedintele ANPC, Horia Miron Constantinescu, preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, şi preşedintele ANAF, Mirela Călugăreanu, a informat Biroul de presă al Guvernului.

Citeste si: Ședință de urgență la Guvern pe tema prețurilor din benzinării

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a încercat să-i liniștească pe șoferi, miercuri seara, spunând că este exclus să asistăm la o explozie a preţurilor la benzină şi la motorină, în condiţiile în care preţul barilului a început să scadă.

VIDEO: Larisa Rațiu, reporter Știrile Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si